Ιωάννινα: Διανέμει τα μερίδια ο Συνεταιρισμός Εμπόρων | Epirus World

Ιωάννινα: Διανέμει τα μερίδια ο Συνεταιρισμός Εμπόρων

Στις 2 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η διανομή- κλήρωση των μεριδίων του Οικοδομικού Συνεταιρισμού Εμπόρων Ιωαννίνων, σύμφωνα με ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Du Lac, στις δέκα το πρωί, παρουσία συμβολαιογράφου.
'Όσοι μεριδιούχοι είναι ταμειακώς τακτοποιημένοι-ενήμεροι (όσον αφορά τις εισφορές τους ) το αργότερο έως τις 30 Μαΐου 2018, θα μπορούν να συμμετάσχουν στη διανομή -κλήρωση των μεριδίων τους. (αρ. λογ. τράπεζας Ηπείρου GR9507500100001010002858100.)
Αντίθετα όσοι μεριδιούχοι εξακολουθούν παρ' όλες τις επανειλημμένες οχλήσεις του Δ.Σ, να οφείλουν τις εισφορές των τελευταίων ετών δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής και τα μερίδια τους σύμφωνα με το Καταστατικό θα περιέλθουν στον Οικοδομικό Συνεταιρισμό.
Την ημέρα της κλήρωσης όλοι οι μεριδιούχοι του Συνεταιρισμού θα πρέπει να έχουν μαζί τους:
α) Αστυνομική Ταυτότητα
β) Συμβόλαιο αγοράς του μεριδίου τους
γ) Υπεύθυνη δήλωση θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή Αστυνομία με ρητή εντολή εξουσιοδότησης του κατόχου του μεριδίου εάν εκπροσωπούν κάποιο άλλο μέλος του Συνεταιρισμού το οποίο θα απουσιάζει ή θα αδυνατεί να παρευρεθεί την ημέρα της κλήρωσης.
δ) Ε9 περιουσιολόγιακή κατάσταση

Μετά την κλήρωση - διανομή των μεριδίων, θα πρέπει να καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η διανομή να κατακυρωθεί με την υπογραφή συμβολαιογραφικής πράξης διανομής, η οποία επιβάλλεται για οικονομικούς λόγους (επιμερισμός όλων των εξόδων), για λόγους επίσπευσης της διαδικασίας ως προς την απόκτηση του τελικού τίτλου ιδιοκτησίας...κλπ. Τονίζεται, ότι αν έστω και ένας εκ των μεριδιούχων δεν συμπλεύσει, η μοναδική εναλλακτική λύση είναι η δικαστική προσφυγή όλων των μεριδιούχων για δικαστική διανομή με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει οικονομικά για όλους!!!
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τη διανομή-κλήρωση μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κο Γεώργιο Μάστακα, μέλος του Δ.Σ. του Συνεταιρισμού είτε στο τηλ 6948003903 είτε στο mail: info@mastakas.gr ή στον κο Βαντώλα Θεόδωρο στο τηλ : 6947708708 και στο mail : theo@vantolas.gr ή στην κα Θεοδωράκη Σοφία 6974903620 και στο mail ateliersophieioan@gmail.com.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου