Αναρτήθηκαν τα μηχανογραφικά για τις πανελλήνιες

Αναρτήθηκαν την Τρίτη, αργά το μεσημέρι, στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας τα μηχανογραφικά δελτία για τις πανελλήνιες εξετάσεις του 2018. Στο μηχανογραφικό περιλαμβάνεται το σύνολο των σχολών και των τμημάτων στα Ανώτατα και τα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Οι υποψήφιοι μπορούν να μελετήσουν ή/και να εκτυπώσουν το μηχανογραφικό δελτίο που τους ενδιαφέρει και συγκεκριμένα:

- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 για τους υποψήφιους που συμμετέχουν στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ 2018 μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση, για τους  υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2017 ή 2016 με το Νέο σύστημα ]
- το μηχανογραφικό δελτίο ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (Ομάδας Β) 2018, μόνο για το 10% των θέσεων εισακτέων, χωρίς νέα εξέταση για τους  υποψήφιους που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2016 με το Παλαιό σύστημα
Για τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής του μηχανογραφικού δελτίου, θα ακολουθήσει αναλυτική ενημέρωση.
Οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τα μηχανογραφικά στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΠΕΘ www.minedu.gov.gr  στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου