10 επιπλέον εκατομμύρια στην Περιφέρεια Ηπείρου | Epirus World

10 επιπλέον εκατομμύρια στην Περιφέρεια Ηπείρου

Τη διάθεση επιπλέον 10 εκατ. ευρώ στην Περιφέρεια Ηπείρου ενέκρινε  ο αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας και  Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, μέσω της αύξησης του προϋπολογισμού του συνεχιζόμενου έργου της «Αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και ειδικών δράσεων Περιφέρειας Ηπείρου 2017-2019», που πλέον θα έχει προϋπολογισμό 28 εκατ. ευρώ και όχι 18 εκατ. ευρώ.

Πρόκειται για πόρους του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων 2018 (ΣΑΕΠ-530), τους οποίους η κυβέρνηση διαθέτει στην  Περιφέρεια Ηπείρου,  προκειμένου να υποστηριχθούν οι προσπάθειες αντιμετώπισης των εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης των συνεπειών των καταστροφών που προκλήθηκαν λόγω  εντόνων  καιρικών φαινομένων.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά η μέριμνα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών της Ηπείρου, καθώς και το αμέριστο ενδιαφέρον της  για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών της.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου