Ένα τριήμερο γεμάτο Ferrari | Epirus World

Ένα τριήμερο γεμάτο Ferrari

Τον εκπρόσωπο του Club Ιδιοκτητών «Passione Rossa» Πάολο Μελισσάνο, δέχτηκε στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Αλέξανδρος Καχριμάνης, από τον οποίο ενημερώθηκε για την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 8-9-10 Ιουνίου 2018 στην Ήπειρο.

Πρόκειται για εκδήλωση – συνάντηση πολυτελών Sport Αυτοκινήτων Ferrari, οι ιδιοκτήτες των οποίων επισκέπτονται για πρώτη φορά την Ελλάδα και η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού, στηρίζεται και συντονίζεται από την Περιφέρεια Ηπείρου και συμμετέχουν στη διοργάνωσή του Δήμοι, η ΕΛΕΤΑ SPORT και ιδιωτικοί φορείς.

Ο κ. Μελισσάνο, παρέδωσε στον Περιφερειάρχη τις πρώτες αφίσες της συνάντησης, η οποία περιλαμβάνει επισκέψεις των οδηγών και συνοδηγών σε αρχαιολογικούς χώρους, σε μουσεία, σε πόλεις, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τις φυσικές ομορφιές της Ηπείρου, να γευτούν την τοπική κουζίνα κλπ.

Τα αυτοκίνητα θα συμμετάσχουν σε διάφορες εκδηλώσεις σε κεντρικά σημεία των πόλεων της Ηπείρου, οι οποίες θα καλυφθούν από ΜΜΕ της Ιταλίας και της Ελλάδας (Cosmote Tv, Star Channel κ.α.), με δεδομένο το μεγάλο ενδιαφέρον που προκαλούν ανά τον κόσμο τέτοιες εκδηλώσεις.

Πρόκειται για μια ακόμη σημαντική πρωτοβουλία προβολής της Ηπείρου, κάνοντας την πόλο έλξης για μια ακόμη ειδική κατηγορία επισκεπτών, σε συνέχεια άλλων δύο συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν με διεθνή απήχηση από τα δύο γκρουπ ποδηλατών από τη Σουηδία και το MOTOTOUR NATIONS, με δίτροχες μηχανές από όλο τον κόσμο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου