Από Οκτώβριο τα νεότερα για τις πτήσεις από Τελ Αβίβ…. Άκυρο στο θερινό πρόγραμμα! | Epirus World

Από Οκτώβριο τα νεότερα για τις πτήσεις από Τελ Αβίβ…. Άκυρο στο θερινό πρόγραμμα!

«Further to my email below, we regret to advise that unfortunately there will be no operation TLV/IOA/TLV  for Summer 2018. Thank you for all your efforts and kind cooperation in building this route». Αυτό είναι το λιτό κείμενο που εστάλη στις 5 Απριλίου από την αεροπορική εταιρία TUS και με το οποίο γίνεται γνωστό ότι ακυρώνεται το πρόγραμμα των πτήσεων που είχε ανακοινωθεί από το Τελ Αβίβ στα Γιάννινα. Οι πτήσεις θα ξεκινούσαν στις 2 Ιουνίου και θα διαρκούσαν μέχρι τις αρχές Οκτώβρη.

Η αεροπορική εταιρία στο γραπτό της μήνυμα δεν αναφέρει τους λόγους που οδηγούν στην ακύρωση του θερινού προγράμματος. Και αυτό έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις τις τελευταίες ώρες.

Περιφέρεια και Δήμος, ισχυρίζονται ότι η συνεργασία τους με την αεροπορική εταιρία ήταν και παραμένει άριστη. Δεν αθετήθηκε από την πλευρά τους καμία συμφωνία περί προβολής των Ιωαννίνων είτε στην Κύπρο, είτε στο Ισραήλ, καθώς τέτοια συμφωνία δεν υπήρξε!!!

Επισημαίνουν δε ότι οι καλές ειδήσεις δεν θα αργήσουν..

Ο αντιδήμαρχος Νίκος Γκόλας, σε επικοινωνία με το Epiruspost, τόνισε ότι ο ίδιος μίλησε επί μακρόν με τον Πρόεδρο της TUS ο οποίος του επιβεβαίωσε το άριστο κλίμα συνεργασίας και έκανε γνωστό ότι οι πτήσεις θα ξεκινήσουν από τον Οκτώβριο.

Το ίδιο ανέφερε και ο Περιφερειάρχης Αλέκος Καχριμάνης.

Από τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης επιχειρείται σαφώς να υποβαθμιστεί το θέμα της ακύρωσης του θερινού προγράμματος, ενώ αναφέρεται ότι οι λόγοι αφορούν αποκλειστικά την εταιρία και τις συνεργασίες της με tour operator στο Ισραήλ.

Το βέβαιο είναι ότι οι πτήσεις για το διάστημα από Ιούνιο μέχρι και Οκτώβριο, τον χρόνο για τον οποίο υπήρχε επίσημος προγραμματισμός, ακυρώνονται. Αυτό σημαίνει ότι μερικές χιλιάδες τουρίστες που αναμένονταν στην περιοχή δεν θα φτάσουν, γεγονός που θα έχει σίγουρα συνέπειες στην τοπική οικονομία.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου