Θύμα ληστείας ο Λευτέρης Πανταζής. Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του | Epirus World

Θύμα ληστείας ο Λευτέρης Πανταζής. Ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι του

Θύμα ληστείας έπεσε ο Λευτέρης Πανταζής. Τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου δυο άγνωστοι εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη. Ήταν οπλισμένοι και φορούσαν κουκούλες και μάσκες full face.

Απείλησαν τις δύο οικιακές βοηθούς, πήραν χρήματα, περίπου 1000 ευρώ, κοσμήματα, μια πανάκριβη συλλογή ρολογιών του Λ. Πανταζή και εξαφανίστηκαν .

Οι ληστές, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, μπήκαν από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα του ισογείου.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, από την Ιταλία όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου για την υπόθεση.

Όπως είπε αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες που βρέθηκαν αντιμέτωπες με τους ένοπλους ληστές δεν έπαθαν τίποτα.

«Χρήματα πήραν μόνο από τις κοπέλες» είπε ο Λευτέρης Πανταζής και πρόσθεσε: «Εγώ χρήματα δεν είχα στο σπίτι. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα θα δω κι εγώ τι μου πήραν πόσα και ποια από τα ρολόγια αφαίρεσαν και ποια είναι η αξία τους, Δεν τα είχα όλα στο σπίτι».

Παρά το γεγονός ότι «το σπίτι έχει συναγερμό, κάμερες και ασφάλεια, ωστόσο δεν δούλεψε τίποτα από αυτά» σύμφωνα με τον κ. Πανταζή ο οποίος εκτίμησε ότι μάλλον οι δράστες παρακολουθούσαν το σπίτι και γνώριζαν ότι ο ίδιος εκείνη την ημέρα είχε φύγει για την Λάρισα μαζί με την προσωπική του ασφάλεια.

Όπως εξομολογήθηκε στον Νίκο Χατζηνικολάου, για πρώτη φορά του συνέβη κάτι τέτοιο. Η γειτονιά όπου μένει στην Βουλιαγμένη, όπως είπε, είναι μια καλή και ήσυχη γειτονιά και δεν είχαν παρατηρηθεί τέτοια κρούσματα.

Καταλήγοντας ο Λευτέρης Πανταζής είπε ότι «αφού οι δύο γυναίκες είναι καλά στην υγεία τους – γιατί άκουσα και για το συμβάν με τους πυροβολισμούς στην Κηφισιά και στενοχωρήθηκα – όλα τα άλλα, τα αντικείμενα είναι άψυχα, αυτά ο άνθρωπος με την δουλειά του τα κάνει. Πάνω από όλα η υγεία».
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου