Βραβεύτηκαν εθελοντές κι αθλητές | Epirus World

Βραβεύτηκαν εθελοντές κι αθλητές

Με τη βράβευση των εθελοντών, σε μια κατάμεστη αίθουσα στην πνευματική στέγη του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Σκουφάς» έπεσε και τυπικά η αυλαία του 4ου Ημιμαραθωνίου «Ο Δρόμος του Γιοφυριού», που διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων.

Η καθιερωμένη, πλέον, εκδήλωση είχε σαν στόχο να τιμήσει και να προβάλλει το έργο των 200 και πλέον εθελοντών που εργάστηκαν για την επιτυχία του αγώνα. «Οι εθελοντές αποτελούν ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι κάθε επιτυχημένης διοργάνωσης και ιδιαίτερα του Δρόμου του Γιοφυριού» ανέφερε, αρχικά, στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

Να σημειωθεί, ότι ο αγώνας έχει κάθε χρόνο και κοινωνικό στόχο, με τον φετινό να είναι η διάθεση μέρους των εσόδων για την ενίσχυση της έναρξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου Συσσιτίου και Φαρμακείου, μιας δομής που θα βοηθήσει σημαντικά τους απόρους και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες του Δήμου.

Παράλληλα, βραβεύθηκαν όλοι οι αθλητές ΑμεΑ που συμμετείχαν στον αγώνα, καθώς και τα σχολεία των οποίων οι μαθητές έτρεξαν στους σχολικούς αγώνες, ενώ κάθε εθελοντής παρέλαβε αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου