Έχασε από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ | Epirus World

Έχασε από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ

Με 1-0 επικράτησε ο Παναιτωλικός του ΠΑΣ Γιάννινα στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ που έκρινε το ματς σημείωσε στο 14ο λεπτό ο Μάρκος Πάουλο, ενώ ο ΠΑΣ αγωνίστηκε από το 53’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Αποστολόπουλου με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία με τον Χαλκιαδάκη στο 6ο λεπτό να στέλνει τη μπάλα άουτ με κεφαλιά. Ο Παναιτωλικός από την άλλη ήταν η ομάδα που άνοιξε το σκορ. Στο 14΄ ο Μάζουρεκ κινήθηκε στον άξονα και βρήκε τον Ντίας, εκείνος έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Μάρκος Πάουλο από κοντά «έγραψε» το 1-0.

Οι Γιαννιώτες έχασαν καλή ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 27΄, όταν ο Κόντε από αμυντική αδράνεια είχε όλη την άνεση να κινηθεί και να σουτάρει εκτός περιοχής, στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Κυριακίδη.

Το έργο της ομάδας από την Ήπειρο έγινε πολύ δύσκολο μετά το 53ο λεπτό, όταν ο Αποστολόπουλος αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα του Σέζου, για εκτός φάσης χτύπημα στον Ρόσα, με τον διαιτητή να τιμωρεί την πρόθεση του παίκτη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε την κατοχή ως εκείνο το σημείο, όμως με παίκτη λιγότερο δεν απείλησε έκτοτε τους γηπεδούχους, που με τη σειρά τους δεν ρίσκαραν αλλά φρόντισαν για τη διατήρηση των κεκτημένων, με τον Κυριακίδη να κάνει δύσκολη απόκρουση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, σε μακρινό σουτ του Λίλα.

Κίτρινες κάρτες: Μοράρ, Ιταμπέλ – Γαρουφαλιάς, Χαλκιαδάκης

Κόκκινες κάρτες: 53' Αποστολόπουλος

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μπράβο, Μάζουρεκ (63' Ιταμπέλ), Ρόσα, Ντίας (71' Κλέσιο), Μάρκος Πάουλο, Μαρινάκης, Χαντάκιας, Μιχάι, Μοράρ (74' Βακράκος), Γιαννιώτης.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Μπουκουβάλας, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Γαρουφαλιάς (61' Λίλα), Γιάκος (73' Χέλκβιστ), Χαλκιαδάκης, Μανθάτης (57' Νικολιάς), Βιντάλ, Κόντε.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου