Άρτα: Στο εργαστήρι που γίνονται αναλύσεις νερού | Epirus World

Άρτα: Στο εργαστήρι που γίνονται αναλύσεις νερού

Τα εργαστήρια της εταιρίας BIOLAB που εδρεύει στην Άρτα επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης στο πλαίσιο των επισκέψεων και των συναντήσεων με παραγωγικούς φορείς της περιοχής και του «διαλόγου με το επιχειρείν».

Ο Δήμαρχος, ο οποίος συνοδευόταν από τον Διευθυντή της ΔΕΥΑ Βασίλη Κρανιώτη, συνομίλησε με τον  Γενικό Διευθυντή της επιχείρησης Σωτήρη Τζίμα, με την οποία η ΔΕΥΑ συνεργάζεται για την ανάλυση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Να σημειωθεί ότι δείγματα νερού λαμβάνονται κάθε μήνα σε διάφορα σημεία του Δήμου (σχολεία, γυμναστήρια, καφενεία), καθώς και στα υδραγωγεία και στις δεξαμενές του Δήμου, τόσο πριν φθάσει σε αυτά το νερό, όσο και μόλις φύγει από αυτές.

Παράλληλα, ο κ. Τσιρογιάννης ενημερώθηκε, μεταξύ άλλων, για την πορεία των εργασιών της εταιρίας και τους στόχους της και εξέφρασε την στήριξή του στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Σημειώνεται, ότι η BIOLAB ιδρύθηκε το 2001 και απασχολεί σήμερα 11 εργαζόμενους και έχει έδρα την Άρτα και παραρτήματα σε Ιωάννινα και Πάτρα. Δραστηριοποιείται πάνω στις δοκιμές και στον ποιοτικό έλεγχο  στις επιχειρήσεις τροφίμων και νερού και στους αγρότες, σε όλο το φάσμα της γεωργίας και στην εξυπηρέτηση της εφαρμογής των συστημάτων ποιότητας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου