Πισίνα και πλωτές εξέδρες στη λίμνη Ζηρού | Epirus World

Πισίνα και πλωτές εξέδρες στη λίμνη Ζηρού

Η κατασκευή κολυμβητικής δεξαμενής αλλά και οι πλωτές εξέδρες που πρόκειται να κατασκευαστούν στη λίμνη Ζηρού, ήταν το έργο που μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην ετήσια Γενική Συνέλευση του Δικτύου Πόλεων με λίμνες.

Για το συγκεκριμένο έργο που ‘έκλεψε’ την παράσταση και απέσπασε τα κολακευτικότερα των σχολίων, ο μελετητής κ. Κωνσταντίνος Τολίδης, Μηχανικός Περιβάλλοντος ΔΠΘ, Msc, διευθυντής Έργων Μηχανικού, σε συνέχεια της παρουσίασης που έκανε το Σάββατο ο Δήμαρχος Ζηρού κ. Καλαντζής, ανέλυσε τα βήματα των ενεργειών που έγιναν ώστε να ξεπεραστούν όλες οι δυσκολίες και να φτάσει στη φάση της κατασκευής.

Ο εξοπλισμός που θα τοποθετηθεί δεν θα έχει μόνιμα χαρακτηριστικά αλλά η χρήση θα είναι εποχική.

«Η αξιοποίηση και ανάπτυξη των δύο λιμνών του Δήμου μας και ιδιαίτερα της λίμνης Ζηρού που έγινε αντικείμενο εκτενής συζήτησης στη “γ.σ.” εκφράζει και αγκαλιάζει το όραμα της δημοτικής αρχής, αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας για ανάπτυξη βασισμένη στη σύγχρονη τεχνολογία και επιχειρηματικότητα και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Πολύ σύντομα στη λίμνη Ζηρού θα τοποθετηθεί κολυμβητική δεξαμενή και πλωτές εξέδρες, που θα δώσουν την απαραίτητη ζωντάνια σ’ αυτό το μοναδικής ομορφιάς φυσικό τοπίο», τόνισε σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου