Τζουμέρκα και Ζαγόρι στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το Πάσχα | Epirus World

Τζουμέρκα και Ζαγόρι στους δημοφιλέστερους προορισμούς για το Πάσχα

Αυξημένη καταγράφεται η ζήτηση των Ελλήνων για μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις τις ημέρες του Πάσχα. Η κίνηση αναμένεται να είναι αυξημένη στο σύνολο των παραδοσιακά καθιερωμένων προορισμών για τις ημέρες αυτές. Ωστόσο η ταξιδιωτική κίνησε δεν είναι ενδεικτική, καθώς το Πάσχα φέτος είναι αρκετά νωρίς. Οι προτιμήσεις στρέφονται προς περιοχές όπου πραγματοποιούνται οδικές εκδρομές και προσεγγίζονται εύκολα με το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού, FedHATTA, από την Ήπειρο, στους δημοφιλέστερους προορισμούς περιλαμβάνονται τα χωριά του Ζαγορίου αλλά και τα Τζουμέρκα.

Το Ζαγόρι αποτελεί κλασικό προορισμό όλες τις εποχές του χρόνου αλλά και αγαπημένο προορισμό για τους Έλληνες.

Τα Τζουμέρκα μπαίνουν δυναμικά πλέον στον τουριστικό χάρτη της Ηπείρου και της χώρας, προβάλλοντας την δική τους ξεχωριστή φυσιογνωμία και κυρίως την άγρια ομορφιά και τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού.

Σε ικανοποιητικά επίπεδα πάντως κινούνται οι κρατήσεις στα ξενοδοχεία της πόλης των Ιωαννίνων ενώ οι επαγγελματίες του κλάδου ευελπιστούν ότι τις επόμενες ημέρες μπορεί να καταγραφεί ακόμη μεγαλύτερη ζήτηση.

Κι αυτό γιατί ο καιρός βελτιώνεται σημαντικά και σίγουρα βοηθά για τις πασχαλινές εξορμήσεις.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου