ΠΡΕΒΕΖΑ : Διευκρινίζει ο Βαγγέλης Συγκούνας … Δεν απαγορεύεται η διέλευση ποδηλάτων από τη παραλία της πόλης | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Διευκρινίζει ο Βαγγέλης Συγκούνας … Δεν απαγορεύεται η διέλευση ποδηλάτων από τη παραλία της πόλης

Μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε από την απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας, στην εισήγηση της οποίας λαμβάνεται υπόψιν ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας για τους Πεζόδρομους (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Πρέβεζας κ. Βαγγέλης Συγκούνας διευκρίνισε μέσα από σχόλιο του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι παρά το γεγονός ότι στην εισήγηση, σύμφωνα με την οποία λαμβάνεται υπόψιν για τη λήψη απόφασης η παράγραφος του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας  σχετικά με τους πεζοδρόμους  και η οποία απαγορεύει τη  κίνηση των δικύκλων (ποδηλάτων, μοτοποδηλάτων, μοτοσυκλετών), εκτός των κατόχων που έχουν εφοδιαστεί με ειδική κάρτα για τη διεκπεραίωση αλληλογραφίας, διανομής εφημερίδων κ.α. συναφών περιπτώσεων, αυτό δεν ισχύει για την παραλία της Πρέβεζας.

Παρά το ότι στην απόφαση αναγράφεται ξεκάθαρα ότι για την άδεια διέλευσης επί της Ελευθερίου Βενιζέλου λαμβάνεται υπόψιν η εισήγηση στην οποία αναγράφονται και τα παραπάνω … ο κ. Συγκούνας αναφέρει:

«ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Επειδή μετά από πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου η οποία αφορούσε άδειες διέλευσης μέσω της Ελ. Βενιζέλου, απομονώθηκε σαν τίτλος μια διάταξη του Κ.Ο.Κ. η οποία αφορά κίνηση ποδηλάτων σε πεζόδρομους, και ¨πέρασε» σαν απόφαση απαγόρευσης κίνησης ποδηλάτων απο την Ελ. Βενιζέλου, διευκρινίζω λοιπόν ότι δεν τέθηκε κανένα θέμα απαγόρευσης διέλευσης των ποδηλάτων, η απόφαση αφορούσε εγκρίσεις αιτήσεων διέλευσης από δίτροχα και τετράτροχα τροχοφόρα και ουδέποτε ούτε συζητήθηκε ούτε τέθηκε ζήτημα απαγόρευσης διέλευσης ποδηλάτων.»

Αντιπαρερχόμαστε το γεγονός ότι ο κ. Συγκούνας για λόγους υστεροφημίας δεν παραδέχεται στην διευκρίνισή του, το γεγονός ότι η όλη παρανόηση οφείλεται καθαρά και μόνο στο τρόπο διατύπωσης της απόφασης (λάθος το οποίο είχε συμβεί και με την προηγούμενη διοίκηση που είχε προκαλέσει επίσης μεγάλο ντόρο) και όχι σε λάθος ανάγνωση από μέρους μας και κρατάμε την ουσία η οποία είναι, ότι η διέλευση των ποδηλάτων από τη παραλία της Πρέβεζας είναι ελεύθερη και … ωραία!
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου