Η ώρα της επιστροφής… Αυξημένη η κίνηση στους οδικούς άξονες | Epirus World

Η ώρα της επιστροφής… Αυξημένη η κίνηση στους οδικούς άξονες

Το πρώτο κύμα επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα είναι σε εξέλιξη από το μεσημέρι της Δευτέρας, με την κίνηση στα εθνικά οδικά δίκτυα να είναι αυξημένη, χωρίς ωστόσο να καταγράφονται σοβαρά προβλήματα. Ουρές ωστόσο σχηματίστηκαν στην Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου με τους οδηγούς να χρειάζεται να αναμένουν μέχρι και είκοσι λεπτά για την διέλευσή της. Κανονική και χωρίς δυσκολίες ή μεγάλες καθυστερήσεις η κίνηση στην Ιόνια Οδό.

 Η φετινή έξοδος του Πάσχα είναι η πρώτη με ολοκληρωμένη την Ιόνια Οδό, η οποία δίνει και τα πρώτα στοιχεία για την κίνηση που καταγράφηκε στους σταθμούς διοδίων. Βέβαια είναι αδύνατη η σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, καθώς τα διόδια από το Αντίρριο μέχρι τα Γιάννινα ήταν… άγνωστα.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία λοιπόν μέχρι το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο σταθμό διοδίων της Κλόκοβας είχαν περάσει με κατεύθυνση τα Ιωάννινα 65.000 αυτοκίνητα.

Από τα διόδια του Αγγελοκάστρου 47.000 και από τα διόδια του Μενιδίου 40.000 οχήματα.

Συνολικά οι διελεύσεις απ’ όλους τους σταθμούς των διοδίων (Κλόκοβα, Αγγελόκαστρο, Μενίδι, Τεροβο) προς Ιωάννινα ήταν 199.000.

Από την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, διήλθαν την Μ. Πέμπτη 22.000 αυτοκίνητα και την Μ. Παρασκευή 20.000 ενώ το Μ. Σάββατο η κίνηση ήταν στα συνήθη επίπεδα.

 Τα στοιχεία αυτά, αφορούν και στα δυο ρεύματα της Γέφυρας, με το 80% περίπου να είναι το ρεύμα προς Αντίρριο. Οι πρώτες εκτιμήσεις, τοποθετούν τις διελεύσεις των εκδρομέων του Πάσχα από τη Γέφυρα, στα ίδια επίπεδα σε σχέση με το 2017.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου