ΠΡΕΒΕΖΑ : Τοποθέτηση ενημερωτικής πλάκας στη θέση που «εγκαταστάθηκε το σχολείο που ίδρυσε ο Πατροκοσμάς το 1779» | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Τοποθέτηση ενημερωτικής πλάκας στη θέση που «εγκαταστάθηκε το σχολείο που ίδρυσε ο Πατροκοσμάς το 1779»

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος <ΠΡΕΒΕΖΑ> ευχαριστεί δημόσια όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση τοποθέτησης της ενημερωτικής πλάκας στη θέση που «εγκαταστάθηκε το σχολείο που ίδρυσε ο Πατροκοσμάς το 1779», στην σημερινή
οδό Κ. Καρυωτάκη αρ. 9.

Τον κ. Λάζαρο Συνέσιο , μέλος του Συλλόγου μας, για την γνωστική του πρόταση, Τον κ. Νικόλαο Γρίβα για την αφοπλιστική κατανόηση και συνεργασία τοποθέτησής της σε χώρο ιδιοκτησίας του.
Τον κ. Α. Κυριαζή για την τεχνική βοήθιεα και προσφορά του.
Το καφέ BARRIO για την οικονομική του βοήθεια.

Ο Σύλλογος μας θα συνεχίσει να αναζητεί και να αναδεικνύει , στο μέτρο των δυνατοτήτων του , σημάδια της ιστορίας της πόλης μας με την προσδοκία , ότι οι κάθ ύλην αρμόδιοι για τον Πολιτισμό και την ιστορία της , θα τα συντηρούν και θα τα προστατεύουν , παραδίδοντάς τα στις επόμενες γενιές , όχι μόνο ως αποτυπώματα ιστορικής μνήμης , αλλά και ως χώρους που ενώνουν σκέψη, ψυχή και σώμα.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου <ΠΡΕΒΕΖΑ>
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου