ΠΡΕΒΕΖΑ : Τρίτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής για την «Μικρή Άρκτο» του 1ου ΕΠΑΛ | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Τρίτη θέση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής για την «Μικρή Άρκτο» του 1ου ΕΠΑΛ

Διάκριση για το δορυφόρο της Πρέβεζας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής-
Επιβραβεύθηκε η προσπάθεια μαθητών και καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας

Tις δύο από τρεις θέσεις κατέκτησαν τα δύο σχολεία της Ηπείρου που συμμετείχαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Διαστημικής και που ολοκληρώθηκε σήμερα στην Αθήνα. Στο διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 10 σχολεία από όλη την Ελλάδα, με την Ήπειρο να έχει την τιμητική της στη διοργάνωση με την πρώτη και τρίτη θέση.Συγκεκριμένα την πρώτη θέση κατέκτησε το 7 Λύκειο Ιωαννίνων, τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Ευαγγελική Σχολή Νέας Σμύρνης, ενώ την τρίτη θέση κατάφερε να κερδίσει μέσα σε θερμά χειροκροτήματα η ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας με την ονομασία «Μικρή Άρκτος».

Μια διάκριση σημαντική για το σχολείο της Πρέβεζας το δυναμικό του οποίου (εκπαιδευτές και μαθητές) εργάστηκαν σκληρά για να καταφέρουν το συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Να θυμίσουμε ότι κατά τις παρουσιάσεις που έγιναν στην Αθήνα ο δορυφόρος που κατασκεύασαν οι μαθητές μαζί με τους καθηγητές του 1ου ΕΠΑΛ Πρέβεζας ,εκτοξεύθηκε σε ύψος 1 χιλιομέτρου, προσγειώθηκε κανονικά και «περπάτησε» στο έδαφος, κερδίζοντας τις καλύτερες εντυπώσεις .Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε στο χώρο του Πολυτεχνείου Αθηνών παρουσία και του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά.

πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου