Ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο σωματείο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ» | Epirus World

Ειδική αθλητική αναγνώριση από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο σωματείο «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ»

Μετά από σχετική αίτηση του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου «Κλεοπάτρα» Πρέβεζας, υπογράφηκε σήμερα η απόφαση με την οποία χορηγείται στο αθλητικό σωματείο της πόλης μας «Ειδική αθλητική αναγνώριση» για το άθλημα της ρυθμικής γυμναστικής.

Πρόκειται για ακόμα μία επιτυχία του Συλλόγου που με πολύ κόπο όλα αυτά τα χρόνια έχει χτίσει γερές βάσεις έτσι ώστε η ρυθμική γυμναστική να είναι ένα από τα πιο διαδεδομένα αθλήματα στην περιοχή μας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η πόλη της Πρέβεζας, χάρις τις συντονισμένες προσπάθειες της υπεύθυνης γυμνάστριας του Συλλόγου κ. Βασιλικής Ζαντραβέλη , είναι από τις λίγες πόλεις της χώρας μας όπου κάθε καλοκαίρι πραγματοποιείται Φεστιβαλ Γυμναστικής με την συμμετοχή πολλών αθλητικών γυμναστικών συλλόγων από όλη την Ελλάδα.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου