ΠΡΕΒΕΖΑ : Βανδαλισμοί στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Θεσπρωτικό σύμφωνα με τον Κεραυνό | Epirus World

ΠΡΕΒΕΖΑ : Βανδαλισμοί στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στο Θεσπρωτικό σύμφωνα με τον Κεραυνό

Η ανακοίνωση του Κεραυνού Θεσπρωτικού για έκτροπα στο Δημοτικό Στάδιο «Κατερίνα Θάνου» στο θεσπρωτικό

«Σήμερα στο δημοτικό στάδιο Θεσπρωτικού «Κατερίνα Θάνου» διεξήχθη ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος Λυκείων του νομού μας.

Με μεγάλη μας λύπη με το τέλος του αγώνα, βρεθήκαμε αντιμέτωποι με εικόνες βανδαλισμού του γηπέδου από μαθητές Λυκείων της Πρέβεζας και του Καναλακίου.
Καμένος αγωνιστικός χώρος απο ρίψεις φωτοβολίδων και κροτίδων, μπουκάλια, σίδερα, ξύλα, πέτρες, σπασμένες πινακίδες και κατεστραμμένα αποδυτήρια είναι ο απολογισμός της σημερινής αναμέτρησης.

Εικόνες ντροπής και αγανάκτησης για την αγωγή των ανθρώπων της κοινωνίας μας, οι οποίοι προβαίνουν ή επιτρέπουν αυτά τα φαινόμενα.

Ο σύλλογος σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, θα κινήσει όλες τις νόμιμες διαδικασίες για την απόδοση ευθυνών και αποκατάσταση των ζημιών από όλους τους υπεύθυνους.»
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου