Στην Ήπειρο Σουηδικός τηλεοπτικός κολοσσός… Ξεκινούν γυρίσματα δημοφιλούς εκπομπής! | Epirus World

Στην Ήπειρο Σουηδικός τηλεοπτικός κολοσσός… Ξεκινούν γυρίσματα δημοφιλούς εκπομπής!

Μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές παραγωγές, που κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στις Σκανδιναβικές χώρες, έρχεται στην Ήπειρο!! Πρόκειται για την δεύτερη διεθνή παραγωγή που θα γυριστεί με σκηνικό τα μοναδικά τοπία της περιοχής, γεγονός με μεγάλα και πολλαπλασιαστικά οφέλη για την τουριστική προβολή και την ανάδειξη. Οι ενέργειες που έκανε η Apollo, ήταν αυτές που φέρνουν στην Ήπειρο την Warner Bros, μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες τηλεοπτικών παραγωγών της Σουηδίας. Η Warner θα γυρίσει σε επιλεγμένα σημεία της Ηπείρου το δημοφιλές ριάλιτι «The Bachelor».

Οι παραγωγοί βρίσκονται τις ημέρες αυτές στην περιοχή μας. Με τον αντιπρόσωπο της Apollo στην Ήπειρο Αντώνη Ζυγούρη, επισκέπτονται τους χώρους όπου θα γίνουν τα γυρίσματα της τηλεοπτικής εκπομπής.
Τα γυρίσματα, όπως ανέφερε στο Epiruspost ο κ. Ζυγούρης θα ξεκινήσουν στις 4 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 16 Ιουνίου. Το συνολικό κόστος της παραγωγής ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ.
Ένας εργένης από την Σουηδία, θα αναζητήσει την γυναίκα των ονείρων του… Μαζί του θα βρίσκονται 25 περίπου κορίτσια από την χώρα του και μέσα από ρομαντικές περιπέτειες ίσως καταφέρει να βρει την μία και μοναδική, στην οποία θα κάνει πρόταση γάμου.
«Πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή με μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης στις Σκανδιναβικές χώρες» τόνισε ο κ. Ζυγούρης για να συμπληρώσει ότι τα γυρίσματα προηγούμενων επεισοδίων έχουν γίνει στους πιο δημοφιλείς και προβεβλημένους προορισμούς του κόσμου.
«Η επιτυχία να έρθει η συγκεκριμένη παραγωγή στην Ήπειρο είναι πολύ μεγάλη και η προβολή για την περιοχή θα είναι τεράστια» σημείωσε, εξάροντας τις ενέργειες που έκανε η Apollo προκειμένου να πείσει τους συντελεστές να επιλέξουν την περιοχή μας.
Τις ημέρες αυτές οι άνθρωποι της Σουηδικής παραγωγής επισκέφθηκαν την Πάργα και τα Σύβοτα, όπου θα γίνει ο βασικός κορμός των γυρισμάτων.  Στην συνέχεια ήρθαν στα Γιάννινα και βρέθηκαν στο Κάστρο, το Νησάκι και το Σπήλαιο Περάματος ενώ ολοκλήρωσαν το ταξίδι τους με επίσκεψη σε όλα τα χωριά του Ζαγορίου και rafting στα νερά του Αώου και του Βοιδομάτη.
«Θα διαφημιστεί ολόκληρη η Ήπειρος», τόνισε ο κ. Ζυγούρης και η αλήθεια είναι ότι η προβολή μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές παραγωγές έχει αποδειχθεί ότι αποδίδει τα μέγιστα.
Στην προσπάθεια αυτή σημαντική είναι η συμβολή των ξενοδόχων τόσο στην Πάργα και στα Σύβοτα όσο και στα Γιάννινα. Οι επιχειρηματίες αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα εγχείρημα με προστιθέμενη αξία, στηρίζουν και βοηθούν ώστε όλα να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο.
Σημειώνεται ότι η Ήπειρος, αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της Apollo, η οποία ήταν η πρώτη που ενέταξε στους προορισμούς της το αεροδρόμιο Ιωαννίνων, εγκαινιάζοντας τις πτήσεις από την Κοπεγχάγη και προσθέτοντας φέτος και την Στοκχόλμη.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου