Πειθαρχική δίωξη κατά Διευθυντή Τμήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας | Epirus World

Πειθαρχική δίωξη κατά Διευθυντή Τμήματος του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Ένορκη διοικητική εξέταση για τέλεση πειθαρχικών παραπτωμάτων της μη έγκαιρης εκπλήρωσης του καθήκοντος και της ανάρμοστης συμπεριφοράς διατάχθηκε από το Διοικητή του Νοσοκομείου Πρέβεζας κ. Μίλτο Παππά , για τον Διευθυντή  Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Πρέβεζας.

Η διοίκηση , η απόφαση της οποίας αναρτήθηκε σήμερα στην Διαύγεια, αποδέχεται το πόρισμα της Ε.Δ.Ε όπως αυτό συντάχθηκε από τον Δ/ντή ιατρό του Χειρουργικού Τομέα κ. Επαμεινώνδα Λέκκα ,  σύμφωνα με το οποίο φαίνεται η τέλεση των παραπάνω πειθαρχικών παραπτωμάτων.
Σύμφωνα με την ίδια απόφαση η διοίκηση εγκρίνει την άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του  Διευθυντή του
Τμήματος  και ορίζει , εντός χρονικού διαστήματος είκοσι (20) ημερών,  να καταθέσει στη Διοίκηση του Νοσοκομείου την απολογία του, σχετικά με τα ανωτέρω αναφερόμενα παραπτώματα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η ΕΔΕ διατάχθηκε έπειτα από παράπονα που έγιναν στο διοικητή από την μητέρα παιδιού – ασθενούς , το οποίο έχριζε άμεσης εξέτασης. Όπως αναφέρεται στο πόρισμα, ο Διευθυντής του  Τμήματος δεν εκτέλεσε έγκαιρα τα καθήκοντα του.

Με ενδιαφέρον αναμένεται λοιπόν η απολογία του Διευθυντή και η έκβαση αυτής της υπόθεσης.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου