Ξεσπά ο λέκτορας του ΑΠΘ μέσα από την φυλακή για τα δις ισόβια | Epirus World

Ξεσπά ο λέκτορας του ΑΠΘ μέσα από την φυλακή για τα δις ισόβια

Σε δις ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο λέκτορας του ΑΠΘ, ο οποίος κρίθηκε ένοχος -χωρίς ελαφρυντικά- για τη δολοφονία της 34χρονης συζύγου του και της 85χρονης γιαγιάς της, που έχασαν τη ζωή τους από δηλητηρίαση με αρσενικό.

O ίδιος μέσα από την φυλακή, μιλά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, "Tatiana Live" και ξεσπά για την απόφαση του δικαστηρίου.

O 46χρονος, ανέφερε μεταξύ άλλων: "Δεν πίστευα αυτό που άκουγα στα αυτιά μου. Και κυρίως δεν πίστευα ότι μπορεί ένα δικαστήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας που θέλει να λέει ότι ανήκει στην Ευρώπη, μπορεί να βγάζει μία απόφαση χωρίς καμία και το τονίζω, καμία απολύτως απόδειξη… Εμένα δε με ενδιέφερε να αθωωθώ λόγω αμφιβολιών, με ενδιέφερε να αθωωθώ καθαρά γιατί αργότερα αυτή την απόφαση θα την διαβάσει η κόρη μου και θα έχει αμφιβολίες για το ποιος είναι ο πατέρας της… Τα συμπτώματα της Σοφίας ξεκίνησαν από το 2012. Έγιναν πιο έντονα τον Φεβρουάριο του 2013 και της είπα να κάνει εισαγωγή σε νοσοκομείο. Η μητέρα της προτίμησε να στείλει την γυναίκα μου σε έναν ιδιώτη γιατρό… Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την μη έγκυρη και έγκαιρη διάγνωση του προβλήματος που είχε η γυναίκα μου, που ήταν χρόνια δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα… Το πιστοποιητικό θανάτου αναφέρει σηπτική καταπληξία η οποία δεν προξενείται από αρσενικό".

Ο δικηγόρος του 46χρονου μιλώντας στην εκπομπή "Tatiana Live", έκανε λόγο για "επικίνδυνη απόφαση" του δικαστηρίου.

Συγκεκριμένα ο Νίκος Διαλυνάς, ανέφερε: "Έχει εκδοθεί μια αυθαίρετη απόφαση που στηρίζεται σε ένα σενάριο και δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο… Κατηγορείται ότι δηλητηρίασε την γιαγιά. Το πρώτο ερώτημα είναι για ποιο λόγο… Η γιαγιά ήταν σε ένα τρίκλινο δωμάτιο με άλλους δύο ασθενής. Δηλαδή δεν τον είδε κανένας; Δεν τον είδε κανένας να βάζει οτιδήποτε; Θα πρέπει η απόφαση αυτή τα πρακτικά να γραφούν άμεσα γιατί έχουν προκύψει σοβαρές ευθύνες από μάρτυρες. Να καθαρογραφεί άμεσα η απόφαση και να την πάρουμε και να τη στείλουμε στις νομικές σχολές και στη σχολή δικαστών. Πρόκειται για μία επικίνδυνη απόφαση που δε στηρίζεται σε πραγματικά περιστατικά… Εξεδόθη μία απόφαση η οποία μας βάζει στο Μεσαίωνα”.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου