Έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη; Τι είπε ο Γιάννης Ρώτας για την χήρα του αδερφού του; | Epirus World

Έγκυος η Χριστίνα Ψάλτη; Τι είπε ο Γιάννης Ρώτας για την χήρα του αδερφού του;

Περίπου 10 μήνες μετά τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη, η Χριστίνα Φιτσάκη, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας. «Η σχέση της Χριστίνας υπήρχε πριν πεθάνει ο Στάθης Ψάλτης» είναι τα λόγια του αδερφού του Στάθη Ψάλτη, Γιάννη Ρώτα στην εκπομπή «Στη φόρα», του Φίλιππου Καμπούρη, στο ΑΡΤ.

«Είχαν χωρίσει με τον Στάθη γι’ αυτό τον λόγο πριν αρρωστήσει εκείνος. Στην τελευταία του περιοδεία, μάλιστα, της είχε απαγορεύσει να χρησιμοποιεί το επίθετό του, γι’ αυτό ήταν (σ.σ στην αφίσα) Χριστίνα Φιτσάκη», συνέχισε ο Γιάννη Ρώτας. Η είδηση ξεκίνησε από την εκπομπή του Φίλιππου Καμπούρη, λέγοντας πως η χήρα ου κωμικού ηθοποιού έχει σχέση με γιατρό και μάλιστα είναι έγκυος 2,5 μηνών. Έτσι επικοινώνησαν με το Γιάννη Ρώτα και είπε ολα τα παραπάνω.

Με το θέμα ασχολήθηκε και η εκπομπή Happy Day, μη μπορώντας να επιβεβαιώσει την είδηση της εγκυμοσύνης. Από την άλλη η εφημερίδα Espresso, επικοινώνησε με το περιβάλλον της Χριστίνας και μετέφερε πως η ίδια είναι πολύ χάλια ψυολογικά. «Με χτυπούν από παντού, δεν αντέχω άλλο…» ήταν τα λόγια της.

ourlife.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου