Την Πρέβεζα επιλέγουν για το Πάσχα οι Κύπριοι ταξιδιώτες | Epirus World

Την Πρέβεζα επιλέγουν για το Πάσχα οι Κύπριοι ταξιδιώτες

Και περισσότεροι και πιο οργανωμένοι είναι φέτος οι Κύπριοι που θα περάσουν τις διακοπές του Πάσχα αλλά και του καλοκαιριού στο εξωτερικό.

Τα νέα δρομολόγια με τις νέες αεροπορικές εταιρείες δίνουν περισσότερες ευκαιρίες στους Κύπριους να εξερευνήσουν νέους τόπους και αυτό φαίνεται στην γκάμα επιλογών σε διάφορους προορισμούς στην Ευρώπη και στις άλλες ηπείρους. Όσον αφορά το Πάσχα, ψηλά στις προτιμήσεις, σύμφωνα με υπεύθυνους ταξιδιωτικών γραφείων, παραμένει η Κέρκυρα, η Πρέβεζα και η Πάργα, ενώ ασφαλώς Αθήνα και Θεσσαλονίκη βρίσκονται και αυτές στους αγαπημένους προορισμούς.

Σύμφωνα με τον διευθυντή του ταξιδιωτικού γραφείου Top Kinisis, Ντίνος Κάκκουρας, ο οποίος αναφέρθηκε στη γενική εικόνα των κρατήσεων. «Το Πάσχα για τους Κύπριους ταξιδιώτες είναι καθαρά ελληνικό, καθώς οι πλείστες κρατήσεις είναι για Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Πάργα και ο πιο παραδοσιακός προορισμός είναι φυσικά η Κέρκυρα». Επιπλέον εξήγησε πως σε γενικές γραμμές υπάρχει περισσότερη κίνηση στις κρατήσεις για το εξωτερικό από Κύπριους σε σχέση με άλλες χρονιές, αλλά σίγουρα προτιμούν τις χώρες όπου υπάρχουν ναυλωμένες πτήσεις γι’ αυτό και στην Ελλάδα η περισσότερη κίνηση είναι οι πόλεις και τα νησιά όπου υπάρχουν απευθείας πτήσεις.

Πληροφορίες Sigma Live
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου