Διακοπή πρωταθλήματος επ' αόριστον- Αναβάλλεται το παιχνίδι του ΠΑΣ | Epirus World

Διακοπή πρωταθλήματος επ' αόριστον- Αναβάλλεται το παιχνίδι του ΠΑΣ

Τη διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου επ΄ αόριστον ανακοίνωσε ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να διακόψει το πρωτάθλημα μετά τα θλιβερά γεγονότα στην Τούμπα και τις αμέσως επόμενες ώρες θα ξεκινήσουν – όπως είπε - συναντήσεις με τους φορείς του ποδοσφαίρου και τη Λίγκα.

«Είμαστε σε ανοιχτή επικοινωνία με την UEFA. Δεν θα ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα αν δεν υπάρχει ένα σαφές πλαίσιο συμφωνημένο απ΄ όλους» πρόσθεσε ο υφυπουργός Αθλητισμού.
Πάμε, υποστήριξε ο κ. Βασιλείαδης, σε μία επ΄ αόριστον διακοπή. «Μιλάμε με την UEFA. Είναι όλοι σοκαρισμένοι, όπως και εμείς», σημείωσε.
Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε πως «η κυβέρνηση εδώ και 3 χρόνια έχει δώσει μεγάλες μάχες για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου. Έχουμε κερδίσει πολλά. Μένουν πολλά περισσότερα να γίνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε να διακινδυνέψει αυτή η προσπάθεια και να αναστηθούν φαινόμενα του παρελθόντος».
Μάλιστα υποστήριξε πως η κυβέρνηση αναλαμβάνει με αυτό τον τρόπο και το πολιτικό κόστος. «Είναι το τελευταίο που μας απασχολεί» πρόσθεσε.
Ανέφερε πως η κυβέρνηση δεν θα επιτρέψει να σταματήσει η προσπάθειά της για εξυγίανση του ποδοσφαίρου και διαβεβαίωσε ότι θα ληφθούν οι απαραίτητες πρόνοιες για την Εθνική Ομάδα.
Ο κ. Βασιλειάδης υποστήριξε ακόμη ότι οι ποινές θα έιναι αυστηρές για όλους και θα πρέπει - όπως είπε - να υπάρξει και ένα πλαίσιο που θα είναι ακόμα αυστηρότερες.
Η 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα μείνει τελικώς ανολοκλήρωτη κι αυτό όχι μόνο επειδή διεκόπη το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ.
Το υφυπουργείο Αθλητισμού έκανε γνωστό ότι η τελευταία (χρονικά) αναμέτρηση, δηλαδή το αποψινό παιχνίδι των «Ζωσιμάδων» ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα Σμύρνης, αναβλήθηκε.
Στην επ’ αόριστον αναβολή του πρωταθλήματος, συμπεριλαμβάνεται τελικά και ο αγώνας των Ιωαννίνων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου