Σκηνικό ανταλλαγής των 8 με τους Ελληνες αξιωματικούς στήνει η Άγκυρα | Epirus World

Σκηνικό ανταλλαγής των 8 με τους Ελληνες αξιωματικούς στήνει η Άγκυρα

Το τουρκικό πρακτορείο Ανατολού έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο όπου φέρονται να παρουσιάζονται οι οκτώ Τούρκοι αξιωματικοί που πέρασαν στην Ελλάδα με ελικόπτερο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα.

Στο βίντεο, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές αρχές, διακρίνονται οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, λίγες ώρες μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος, να προχωρούν στους διαδρόμους του στρατοπέδου προκειμένου να πάρουν το ελικόπτερο για την Ελλάδα. Μάλιστα, τρεις από αυτούς φαίνεται να κρατούν πιστόλι.

Στη συνέχεια του βίντεο βλέπουμε την εισβολή των Δυνάμεων Ασφαλείας στο ίδιο στρατόπεδο. Όπως αναφέρουν οι τουρκικές Αρχές, τα πρόσωπα των οκτώ Τούρκων αξιωματικών έχουν αναγνωριστεί.

Το συγκεκριμένο βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας μία ημέρα πριν η ελληνική δικαιοσύνη αποφανθεί για το τρίτο τουρκικό αίτημα περί έκδοσής τους. Η γνησιότητα του βίντεο δεν μπορεί να αποδειχθεί, ούτε και να διασταυρώσει εύκολα κανείς ότι οι ένστολοι που απεικονίζονται στο βίντεο είναι οι 8 Τούρκοι αξιωματικοί που έχουν διαφύγει στην χώρα μας.

Το συγκεκριμένο βίντεο, αμφιβόλου γνησιότητας και η χρονική στιγμή που δημοσιεύτηκε πληθαίνουν τα σενάρια ότι οι Τούρκοι έχουν ξεκινήσει να δημιουργούν το κλίμα περί του αιτήματός του για ανταλλαγή των Ελλήνων με τους Τούρκους αξιωματικούς.

eleftherostypos
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου