Αγρίνιο: Χαμογελάστος ο 30χρονος κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικων | Epirus World

Αγρίνιο: Χαμογελάστος ο 30χρονος κατηγορούμενος για αποπλάνηση ανήλικων

Λίγο μετά τις 9 το πρωί με αστυνομική συνοδεία μεταφέρθηκε στο δικαστικό μέγαρο ο 30χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων στο Αγρίνιο για να απολογηθεί στον Ανακριτή.

Ο 30χρονος ζήτησε νέα παράταση να απολογηθεί εντός των επόμενων ημερών και από τον Ανακριτή του δόθηκε, έτσι ώστε να απολογηθεί το Σάββατο στις 11:00 το πρωί.

O δικηγόρος του, επιφυλάχτηκε να μιλήσει σχετικά με την υπόθεση του πελάτη του και δεν θέλησε να πει οτιδήποτε μέχρι την απολογία του 30χρονου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φερόμενος ως δράστης ήταν συνεχώς με ένα χαμόγελο στα χείλη ακόμα και όταν τον κατέγραφαν οι κάμερες.

Σοκάρουν οι καταγγελίες

Στον γιο μου… μιλάμε τον κατέστρεψε! Δεκαπέντε λεπτά κράτησε αυτό το βασανιστήριο. Στο άλλο παιδάκι περίπου δυο λεπτά μέχρι να ολοκληρώσουν και τα δυο παιδιά. Προσπάθησε να τους κάνει και στοματικό σeξ, αντέδρασαν και τα δυο. Δεν το δέχθηκαν!.

Είναι η σοκαριστική περιγραφή μιας ακόμη μητέρας από το Αγρίνιο. Ο 14χρονος γιος της και ο κολλητός του φίλος έπεσαν στα δίχτυα του 30χρονου «δράκου»!

«Το παιδάκι το άλλο φοβόταν, έκλαιγε συνεχόμενα, με παρακαλούσε! «Δεν θα κάνουμε καμία κίνηση, δε θα πάμε στην αστυνομία. Φοβάμαι” Είναι ακόμα φοβισμένο» εξηγεί η μητέρα.

«Μετά τη σύλληψη δέχθηκα πάνω από 30 κλήσεις από μητέρες που τα παιδιά τους είχαν επαφή με τον άνδρα» λέει ο δικηγόρος Νίκος Καλατζής.

«Ήταν γνωστός σε πολλά παιδιά. Είχε στείλει σε πολλά παιδιά, μόνο αγόρια όμως, να συναντηθούν από κοντά, στο σπίτι του ή στο σπίτι τους. Δήθεν να παίξουν FIFA» περιγράφει μαθητής.

Ο κατηγορούμενος εντόπιζε τα ανήλικα αγόρια που του άρεσαν σε καφετέριες της περιοχής. Τα έβλεπε και στο μαγαζί που δούλευε. Ήταν εστιατόριο με γρήγορο φαγητό, για το οποίο έκανε delivery. Μετά, «ψάρευε» τα υποψήφια θύματά του μέσω Facebook. Τους έταζε αγκαλιές αλλά και… μικροποσά των 3 και 5 ευρώ για να συναντηθούν.

Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί ο 30χρονος τις επόμενες ημέρες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου