Το δράμα 30χρονης στον Βόλο: Ζήτησε να της πάρουν τα παιδιά λόγω φτώχειας | Epirus World

Το δράμα 30χρονης στον Βόλο: Ζήτησε να της πάρουν τα παιδιά λόγω φτώχειας

Άλλο ένα μεγάλο σοκ επιφύλασσε η ζωή στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, όταν χθες το μεσημέρι την πόρτα της χτύπησε μία 30χρονη προκειμένου να της ζητήσει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια των δύο από τα τέσσερα παιδιά της!

«Δώστε λύση στο πρόβλημά μου», φέρεται να δήλωσε η νεαρή γυναίκα, η οποία έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και λόγω φτώχειας δεν μπορεί να τα μεγαλώσει, αφού το μόνο της έσοδο είναι το πολυτεκνικό επίδομα.

Η πολύτεκνη μητέρα είναι άνεργη εδώ και πολύ καιρό και έτσι αποφάσισε να παραδώσει στις κοινωνικές δομές τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά, ηλικίας 13 και 14 ετών.

Η νομική διαδικασία προβλέπει να κατατεθεί αίτηση προκειμένου τα ανήλικα να παραχωρηθούν στη μητέρα της ή σε κάποιο άλλο συγγενικό της πρόσωπο.

Συγκλονιστικό, πάντως, παραμένει με αφορμή το θλιβερό περιστατικό, το γεγονός της είδηση που εξήχθη ότι έχουν σημειωθεί άλλες έξι περιπτώσεις αφαίρεσης επιμέλειας παιδιών στον Νομό Μαγνησίας τα τελευταία δύο χρόνια!

thenewspaper.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου