2,8 εκ. για αντιπλημμυρικά στην Πρέβεζα | Epirus World

2,8 εκ. για αντιπλημμυρικά στην Πρέβεζα

Δύο σημαντικά αντιπλημμυρικά έργα για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας, προωθούνται προς ένταξη στο ΕΣΠΑ. Συγκεκριμένα αφορούν τη  «Διαμόρφωση χειμάρρων Καρυδά-Παντοκράτορα» και την «Κατασκευή έργων διευθέτησης ρέματος στο Δήμο Πάργας (Α΄ φάση)», για τα οποία το Περιφερειακό Συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίασή του ενέκρινε την υποβολή πρότασης ένταξης στο «Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020».

Ο συνολικός τους προϋπολογισμός ανέρχεται περίπου στα 2,8 εκ. ευρώ, χωρίς το κόστος των απαλλοτριώσεων.

 Στην εξέλιξη αυτή αναφέρθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης. «Είναι δύο έργα που τα περίμενε ο κόσμος να γίνουν,  γιατί δημιουργούνται προβλήματα. Εμείς τα ξεκινάμε. Όπως και μια σειρά άλλων μικρότερων έργων που αφορούν τα παράλια της Ηπείρου, εκτός από τους βιολογικούς καθαρισμούς που πλέον έχουν πάρει το δρόμο τους και εκτελούνται. Θεωρώ ότι έχουμε υποχρέωση όταν μιλάμε για ποιοτικό τουρισμό να έχουμε λύσει όλες αυτές τις υποδομές που δίνουν ποιότητα σε κάθε περιοχή», τόνισε.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου