Κακοκαιρία Λητώ: Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις και χιόνια. Η νέα πρόγνωση | Epirus World

Κακοκαιρία Λητώ: Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις και χιόνια. Η νέα πρόγνωση

Έντονα πλημμυρικά φαινόμενα, κατολισθήσεις και καθιζήσεις σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας είναι το αποτέλεσμα των έντονων βροχοπτώσεων που πλήττουν τα τελευταία 24ωρα την περιοχή.
800 τόνοι νερού σε 8 ημέρες
Ενδεικτικά των ακραίων καιρικών φαινομένων είναι τα στοιχεία βροχόπτωσης στην Ζαγορά Πηλίου.
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλο, μέσα σε 8 ημέρες έπεσαν 800 τόνοι νερού ανά στρέμμα. Πρόκειται για τη διπλάσια ποσότητα νερού που καταγράφεται σε ετήσια βάση στην περιοχή της Αθήνας.
Όπς σημειώνει σε κανεναν μετεωρολογικο στσθμο στη χωρα μας τα τελευταια 60 χρόνια δεν εχει καταγραφεί ξανα τόσο μεγάλη ποσότητα βροχής σε εναν μήνα. Εως τωρα το Φεβρουαριο στη Ζαγορα εχουν πεσει 1130 τονοι νερου ανα στρεμμα και την Τεταρτη αναμενονται νεες βροχες στην ίδια περιοχή.
«Φούσκωσε» επικίνδυνα ο Πηνειός ποταμός
Σε οριακό σημείο βρίσκεται η στάθμη του Πηνειού ποταμού που διαπερνά την πόλη της Λάρισας, καθώς έχει «φουσκώσει» επικίνδυνα, λόγω πολύωρης βροχόπτωσης.
Όπως εξήγησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Λάρισας (ΔΕΥΑΛ), Θεόδωρος Καφφές, η στάθμη του νερού βρίσκεται στα 4,60 μέτρα, ενώ το όριο ασφαλείας είναι τα 5 μέτρα.
Ο κ. Καφφές είπε επίσης πως η αρμόδια υπηρεσία του δήμου βρίσκεται σε επιφυλακή, ώστε να αντιμετωπίσει την κατάσταση σε κάθε περίπτωση, ενώ τόνισε ότι η στάθμη του νερού έχει προς το παρόν σταθεροποιηθεί.
Όπως έγινε γνωστό αργά το βράδυ στα παράλια του δήμου Αγιάς, σημειώθηκε κατολίσθηση σε πλαγιά με αποτέλεσμα να παρασυρθεί ένα λυόμενο σπίτι στη Βελίκα.
Από το συμβάν δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας.
SOS για τις πλημμύρες στη Θεσσαλία από τον Περιφερειάρχη: Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης
Αίτημα για να κηρυχτεί όλη η Θεσσαλία- που δοκιμάζεται την τελευταία εβδομάδα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα - σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, κατέθεσε σήμερα το πρωί στον αρμόδιο Γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Δέδε, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.
Ο κ. Αγοραστός που βρίσκεται από νωρίς το πρωί στην Αθήνα είχε συνάντηση και με τον Γ.Γ. ΠΔΕ και ΕΣΠΑ κ. Κορκολή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα άμεσης δημοπράτησης των έργων υποδομής που έχουν καταστραφεί, από πλημμύρες, κατολισθήσεις και καθιζήσεις σε πολλές περιοχές της Θεσσαλίας, ιδιαίτερα στο Πήλιο, τα παράλια της Λάρισας και την πεδιάδα των Τρικάλων.
Μετά τις έντονες βροχές έχουμε χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά και ημιορεινά, στο Βλαχογιάνι, τη Βερδικούσα, τη Σπηλιά, τα ορεινά των Τρικάλων , την Αργιθέα, τα Άγραφα και τη Λίμνη Πλαστήρα.
Η κατάσταση είναι αρκετά κρίσιμη αυτή τη στιγμή σε δύο μέτωπα σύμφωνα με τον περιφερειάρχη, στα πεδινά των Τρικάλων, όπου έχουμε πρωτοφανείς πλημμύρες και στο Ανατολικό Πήλιο, όπου πλέον χείμαρροι έχουν αποκόψει δρόμους και η επικοινωνία γίνεται και με τη χρήση στρατιωτικών οχημάτων που επιστρατεύτηκαν. Ο δρόμος από Ζαγορά προς Πουρί έχει αποκοπεί, από κατολισθήσεις και χειμάρρους και όλο το οδικό δίκτυο στο ανατολικό και Νότιο Πήλιο, έχει υποστεί μεγάλες ζημιές, με αποτέλεσμα χωριά αν είναι αποκλεισμένα.
Στα πεδινά των Τρικάλων έχουμε πλημμυρικά φαινόμενα πλέον και σε οικισμούς, αλλά και σε Λάρισα και Καρδίτσα, έχουν έντονα προβλήματα. Στην πεδιάδα της Καρδίτσας, πάντως έχουν αποφευχθεί τα χειρότερα, χάρη στα αντιπλημμυρικά έργα, στο Μέγα, στον Καλέντζη, το Σοφαδίτη, τον Ιταλικό κ.α.
Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων διαβρώθηκαν τα χώματα στους πρόποδες του Κόζιακα και σημειώνονται κατολισθήσεις. Το μεσημέρι της Δευτέρας δόθηκε η διαταγή να εκκενωθούν τα τρία πρώτα σπίτια του χωριού Πιαλεία, καθώς υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για τις ζωές των κατοίκων.
Στο σημείο βρίσκεται δύναμη της Πυροσβεστικής, μηχανήματα της Περιφέρειας και του Δήμου Πύλης, καθώς και ιδιώτες.
Εκκένωση σπιτιών στην Πιαλεία Τρικάλων λόγω κατολισθήσεων
Σε εκκένωση τριών σπιτιών, προχώρησαν άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλης, στο χωριό Πιαλεία, καθώς λόγω της κατολίσθησης δημιουργήθηκε μεγάλη διάβρωση και άνοιγμα στο έδαφος, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν τα σπίτια και οι οικογένειες που βρισκόταν σε αυτά.
Τα σπίτια βρίσκονται στην κορυφή του χωριού. Σύμφωνα με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων, Χρήστο Μιχαλάκη και με όσα δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, τα ποτάμια σε όλο το νομό είναι φουσκωμένα, ενώ στα ορεινά χιονίζει ασταμάτητα, με τα μηχανήματα να επιχειρούν για να κρατήσουν ανοιχτό το οδικό δίκτυο.
Επίσης, τα έντονα και συνεχή καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών και οι κατολισθήσεις που τα συνοδεύουν, προκάλεσαν μεγάλες καταστροφές στο οδικό δίκτυο και το δίκτυο ύδρευσης σε πολλές περιοχές του δήμου Καλαμπάκας. Συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο δίκτυο ύδρευσης. Ο Δήμος Καλαμπάκας, έχει ενημερώσει τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας, ώστε να κηρυχτεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Δείτε βίντεο
Στα λευκά η Βόρεια Ελλάδα
Στα λευκά «ντύθηκε» η Βόρεια Ελλάδα μετά τη ραγδαία επιδείνωση του καιρού. Πυκνές νιφάδες χιονιού πέφτουν σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία με αποτέλεσμα αρκετά σχολεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια, θα παραμείνουν κλειστά για την ασφάλεια των μαθητών.
Σε ετοιμότητα βρίσκονται οι τοπικές αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσουν τη χιονόπτωση. Ο διευθυντής του αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Χαράλαμπος Στεργιάδης, μιλώντας στο ΑΠΕ - ΜΠΕ υποστήριξε πως η χιονόπτωση της Δευτέρας ήταν ισχυρή και σύμφωνα με τους μετεωρολόγους θα συνεχιστεί τις επόμενες ώρες.
'Οπως είπε ο κ.Στεργιάδης έχουν ήδη διανεμηθεί 5.000 τόνοι αλάτι στην Κεντρική Μακεδονία, ενώ στους δρόμους βρίσκονται τα εκχιονιστικά μηχανήματα προκειμένου να μην κλείσουν οι δρόμοι και να μην υπάρξουν προβλήματα με την κυκλοφορία των οχημάτων.
Ωστόσο, το πρόβλημα θα παρατηρηθεί τα επόμενα 24ωρα οπότε και οι μετεωρολόγοι προβλέπουν περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας μέχρι την Πέμπτη, 1 Μαρτίου, και υπάρχει ο κίνδυνος του παγετού.
Σε αρκετούς δήμους του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης χιονίζει από τα ξημερώματα της Δευτέρας με αποτέλεσμα να «ασπρίσουν» στέγες και αυλές σε Χορτιάτη, Φίλυρο, Εξοχή και Ασβεστοχώρι. Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης παρατηρείται ελαφρά χιονόπτωση, ωστόσο παρατηρούνται σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα στους δρόμους.
Σε ποιες περιοχές θα είναι κλειστά τα σχολεία
Κλειστά, με αποφάσεις των δημάρχων, θα παραμείνουν την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου όλα τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στις Π.Ε. Φλώρινας, Γρεβενών, και Καστοριάς, εξ αιτίας των κακών καιρικών συνθηκών και της χιονόπτωσης που πλήττει την περιοχή.
Στον νομό Κοζάνης, κλειστά θα μείνουν όλα τα σχολεία στους δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοϊου, ενώ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη τι θα συμβεί με τα σχολεία στον δήμο Σερβίων Βελβεντού.
Οι παιδικοί σταθμοί σε όλους τους δήμους της δυτικής Μακεδονίας θα λειτουργήσουν κανονικά.
Κλειστά θα είναι την Τρίτη τα σχολεία στους δήμους Βόλβης και Ωραιοκάστρου, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των κατά τόπους δήμων
Ο δήμος Πυλαία - Χορτιάτη καλεί τους γονείς να επικοινωνήσουν με τα παρακάτω τηλέφωνα μετά τις 6 το πρωί, ώστε να έχει αξιολογηθεί η κατάσταση αναλόγως των επικρατούντων καιρικών συνθηκών:
15195 για όλες τις περιοχές του Δήμου
Πανόραμα: 2313301000
Χορτιάτη: 2310349508
Φίλυρο: 2310677000
Εξοχή - Ασβεστοχώρι: 2313302000
Πυλαία: 2310326370
Επίσης, κλειστά θα παραμένουν στα σχολεία στον δήμο Πύδνας-Κολινδρού, στον νομό Πιερίας.
Σε πολλούς δήμους, οι υπεύθυνοι θα αποφασίσουν για τη λειτουργία των σχολείων νωρίς το πρωί της Τρίτης.
Έκλεισε ο ισθμός της Κορίνθου λόγω κατολίσθησης
Στα αίτια της διακοπής της λειτουργίας της Διώρυγας αναφέρεται σε ανακοίνωσή της η Ανώνυμος Εταιρεία Διώρυγος της Κορίνθου, σημειώνοντας πως τα συνεργεία προχωρούν στην αποτίμηση του μεγέθους του προβλήματος και ταυτόχρονα γίνονται όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση της λειτουργίας της διώρυγας.
Συγκεκριμένα, συμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας "εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σημειώθηκε αποκόλληση χωμάτινων όγκων από τα πρανή της διώρυγας στην πλευρά της Στερεάς Ελλάδος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της Διώρυγας. Το προσωπικό της Διώρυγας αντελήφθη αμέσως το φαινόμενο και διέκοψε την κυκλοφορία των πλοίων".
Τα συνεργεία μας, συνεχίζει η ανακοινωση, προχωρούν ήδη σε αποτίμηση του μεγέθους του προβλήματος με βάση την ογκομέτρηση των χωμάτινων όγκων που μετακινήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνεται και η απαραίτητη προετοιμασία για τις εργασίες αποκατάστασης.
Τέλος, η εταιρεία θα ενημερώσει το κοινό για τον ακριβή προβλεπόμενο χρόνο αποκατάστασης της λειτουργίας της διώρυγας με νεότερη ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η αυτοψία.
Δείτε βίντεο
Πού χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στη Μακεδονία
Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται, λόγω χιονόπτωσης ή παγετού, η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται:
-στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας - Κοζάνης (μέσω Καστανιάς), από το 75ο χιλιόμετρο (Διασταύρωση Σελίου) έως το 97ο χιλιόμετρο (όρια με Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης),
-στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Σελίου από το 4ο χιλιόμετρο,
-στην επαρχιακή οδό Βέροιας - Δασκίου από το 15ο χιλιόμετρο,
-στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Σελίου,
-στην επαρχιακή οδό Νάουσας - Ροδοχωρίου και
-στην επαρχιακή οδό Νάουσας - 3/5 Πηγάδια.
Σε ότι αφορά την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, η κυκλοφορία διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων:
-στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, από το 67ο χιλιόμετρο (Μικρόδασος) έως το 72ο χιλιόμετρο (Εύζωνοι),
-στην επαρχιακή οδό Αξιούπολης - Σκρά,
-στην επαρχιακή οδό Ειδομένης - Φανού,
-στην επαρχιακή οδό Γρίβας - Λιβαδίων,
-στην επαρχιακή οδό Γουμένισσας - Κάρπης,
-στην επαρχιακή οδό Κιλκίς - Πολυκάστρου, από το ύψος Μεταλλικού και Χωρυγίου,
-στην επαρχιακή οδό Θεσσαλονίκης - Ν. Πετριτσίου, από το ύψος Καλίνδροιας και
-σε όλο το οδικό τμήμα και τις παρακαμπτήριες οδούς, που εκτελούνται έργα οδικού δικτύου, από το ύψος Κρηστώνης έως τον Κόμβο Λεβεντοχωρίου.
Στην Πέλλα, η κυκλοφορία έχει διακοπεί στην επαρχιακή Οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας από το 10ο χιλιόμετρο και στην επαρχιακή οδό Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 7ο χιλιόμετρο.
Αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα αυτοκίνητα που κινούνται :
-από το 85ο έως το 128ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Φλώρινας (Δ.Δ. Ριζαρίου έως τα όρια με την Πτολεμαΐδα),
-από το 108ο έως το 128ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Φλώρινας (μέσω Κέλλης),
-σε όλο το οδικό δίκτυο της δημοτικής ενότητας Έδεσσας - Βεγορίτιδας,
-από το 30ο έως το 45ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αριδαίας - Νότιας και
από το 15ο έως το 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής Οδού Αριδαίας - Κορυφής.
Στην Πιερία με αλυσίδες γίνεται η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Ελατοχωρίου - Χιονοδρομικού Κέντρου Ελατοχωρίου.
Στις Σέρρες, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται:
-από το 33ο χιλιόμετρο (όρια νομού Θεσσαλονίκης) έως το 58ο χιλιόμετρο (διασταύρωση Καλών Δένδρων) του κάθετου άξονα Εγνατίας Οδού Θεσσαλονίκης - Προμαχώνα,
-στην επαρχιακή οδό Δράμας - Αμφίπολης από το 17ο έως το 58ο χιλιόμετρο,
-στην επαρχιακή οδό Σερρών - Λαϊλιά από το 6ο χιλιόμετρο,
-από το 5ο έως το 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Σερρών - Άνω Βροντούς,
-από το 1ο έως το 10ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Προμαχώνα - Αγγίστρου,
-από το 10ο έως το 15ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Νιγρίτας - Λαγκαδικίου,
-στην επαρχιακή οδό Αχλαδοχωρίου - Καρυδοχωρίου,
-στην επαρχιακή οδό Σφελινού - Σκοπιάς και
-στην επαρχιακή Οδό Σκοπιάς - Αλιστράτης.
Τέλος, στη Χαλκιδική, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που κινούνται στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού μέσω Αγίου Προδρόμου, από το 40ο χιλιόμετρο (Γαλάτιστα) έως το 90ο χιλιόμετρο (Στρατονίκη),
-στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ιερισσού μέσω Παλαιόκαστρου, από το 40ο έως το 90ο χιλιόμετρο,
-στην επαρχιακή οδό Νεοχωρίου - Βαρβάρας - Ολυμπιάδας,
-στην επαρχιακή οδό Αρναίας - Στανού,
-στην επαρχιακή οδό Παλαιοχωρίου - Μ. Παναγιάς,
-εντός δημοτικού διαμερίσματος Ταξιάρχη και
-από τις Καρυές Αγίου Όρους έως Μονή Βατοπεδίου και Άγιο Παύλο.
Στη Δυτική Μακεδονία η κατάσταση έχει ως εξής:
Γρεβενά:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) σε όλο το Επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, καθώς και σε όλο το Εθνικό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.
Καστοριά:
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών):
-από το 220 έως 280 χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου) και
-από το 320 έως 460 χλμ. της Επαρχιακής Οδού Καστοριάς - Ιωαννίνων (μέσω Κοτύλης).
Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής), καθώς και στο Εθνικό και υπόλοιπο Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.
Κοζάνη
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) από το 29ο έως 39ο χλμ. της Εθνικής Οδού Κοζάνης - Θεσσαλονίκης.
Η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εγνατία Οδό, στον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού Α-29 (Σιάτιστας - Κρυσταλλοπηγής), καθώς και στο υπόλοιπο Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο, διεξάγεται κανονικά.
Φλώρινα
Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων (ή ειδικού τύπου ελαστικών) σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο.
Ο καιρός της επόμενες ημέρες
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Παναγιώτη Γιαννόπουλου τις επόμενες ημέρες ο καιρός θα εξελιχθεί ως εξής:
Την Τρίτη ο καιρός θα είναι άστατος με τοπικές βροχές (κυρίως δυτικά και βόρεια), χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια. Μάλιστα σε περιοχές της Θράκης θα συνεχίζονται οι χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Οι θερμοκρασίες θα είναι αρνητικές το πρωί, στα βόρεια (στην Φλώρινα και -8ο C).
Από το βράδυ και από τα δυτικά αναμένεται νέα μικρή επιδείνωση.
Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι και πάλι βροχερός στο σύνολο της χώρας. Οι χαμηλές θερμοκρασίες θα διατηρηθούν στα βόρεια - και πάλι αρνητικές τιμές το πρωί (Φλώρινα και -10) - έτσι θα υπάρξουν νέες χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά αλλά και σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Σχετική βελτίωση αναμένεται από το απόγευμα.
Την Πέμπτη, θα είναι μια κρύα ημέρα καθώς η θερμοκρασία θα υποχωρήσει λίγο ακόμη (Φλώρινα και -12) αλλά με τον καιρό να έχει βελτιωθεί στις περισσότερες περιοχές.
Την Παρασκευή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας , βροχές στα δυτικά και βόρεια (χιόνια σε ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας) το βράδυ και στα υπόλοιπα ηπειρωτικά.
Ο καιρός στην Αθήνα
Την Τρίτη αρχικά προβλέπονται λίγες νεφώσεις και ήλιος με την θερμοκρασία να αγγίζει να τους 15 βαθμούς Κελσίου, όμως θα ξαναβρέξει το βράδυ προς ξημέρωμα Τετάρτης.
Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι βροχερός μέχρι το μεσημέρι
Την Πέμπτη αρκετός ήλιος αλλά πτώση της θερμοκρασίας με τον υδράργυρο να μην ξεπερνά τους 11 βαθμούς Κελσίου.
Την Παρασκευή αναμένεται άνοδος της θερμοκρασίας που θα αγγίξει και τους 16 βαθμούς ωστόσο τις βραδινές ώρες προβλέπεται βροχή
με πληροφορίες από real, trikalavoice.gr, ape
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου