Άρτα - Τσιρογιάννης: Δεν κλείνει το Γηροκομείο | Epirus World

Άρτα - Τσιρογιάννης: Δεν κλείνει το Γηροκομείο

Καθησυχαστικός ήταν ο  Δήμαρχος Άρτας Χρήστος Τσιρογιάννης σχετικά με το μέλλον του Γηροκομείου Άρτας, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν δει το φως της δημοσιότητας πληροφορίες που το φέρνουν να κλείνει. «Σε καμία περίπτωση δεν θα κλείσει» ανέφερε ο Δήμαρχος, ο οποίος είναι και Αντιπρόεδρος στο εν λόγω ίδρυμα.

«Πρέπει να υπάρξει ένα νοικοκύρεμα και εξυγίανση, για αυτό και αποφασίστηκε να μπει μια εταιρία οικονομολόγων για να δούμε πώς θα καταφέρουμε τα παραπάνω. Τώρα το Γηροκομείο δεν μπορεί να πάρει χρηματοδοτήσεις, ενώ η Αυτοδιοίκηση  με κάθε τρόπο το βοηθά για να παραμείνει σε λειτουργία. Θέλουμε να το εξυγιάνουμε και να το στηρίξουμε για να προσφέρει ακόμη καλύτερες υπηρεσίες» ανέφερε.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άρτας, συζητήθηκε το θέμα της μετονομασίας του ΣΕΑ Φιλιππιάδας στην Ιόνια Οδό σε ΣΕΑ Καμπής, καθώς ανήκει στα διοικητικά όρια του Δήμου Αρταίων, ενώ τονίστηκε πως πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν μπάζα που προέρχονται από τις εργασίες για την κατασκευή της Ιόνιας Οδού στην Τ.Κ. Καμπής, καθώς και να πραγματοποιηθούν τα αναγκαία αντιπλημμυρικά έργα ως αντισταθμιστικά στην περιοχή.

Τέλος, το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε να στηρίξει τους εργαζόμενους της εταιρίας ΒΙΚΗ, σχετικά με το πρόβλημα που έχει προκύψει στην εταιρία το τελευταίο διάστημα.

Στη συνεδρίαση παρέστη και εκπρόσωπος των εργαζομένων που ανέφερε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει για τους συναδέλφους του, λόγω μη καταβολής δεδουλευμένων.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου