Θα ξεδιψάσουν Βράχος και Λυγιά | Epirus World

Θα ξεδιψάσουν Βράχος και Λυγιά

Ένα  ακόμη σημαντικό βήμα για την επίλυση των προβλημάτων ύδρευσης που  αντιμετωπίζει η παραλιακή ζώνη της Πρέβεζας  αποτελεί  ο  εντοπισμός ικανοποιητικής ποσότητας νερού (40-50 κυβικά την ώρα) στην γεώτρηση που  πραγματοποίησε ο Δήμος της Πρέβεζας στην περιοχή του Βράχου.

Η αξιοποίηση της γεώτρησης,  θα συμβάλλει ουσιαστικά  στην ενίσχυση  του δικτύου ύδρευσης των οικισμών του Βράχου και της Λυγιάς  καλύπτοντας έτσι ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων και των  επαγγελματιών  τουρισμού της περιοχής.

Το συγκεκριμένο έργο -το οποίο υλοποιείται αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αντικατάστασης του αγωγού   ύδρευσης Ζέφυρος-Κανάλι -  βελτιώνει ουσιαστικά τις υποδομές   υδροδότησης μιας από τις πιο τουριστικές  “ζώνες” της Ηπείρου.

Το επόμενο και καθοριστικότερο βήμα για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας  στην παράκτια ζώνη θα  είναι η  υλοποίηση  του  διαδημοτικού έργου υδρευσης των παραλιακών οικισμών Πρέβεζας και Πάργας από τις  Πηγές  Χόχλας .
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου