Άρτα.. Μετά το ΚΕΝ, τι; | Epirus World

Άρτα.. Μετά το ΚΕΝ, τι;

Το θέμα της αξιοποίησης του Στρατοπέδου Άρτας απασχόλησε την προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, μετά και την ανακοίνωση για το κλείσιμο Κέντρων Νεοσυλλέκτων σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και του ΚΕΝ Άρτας.

Όπως επεσήμανε στην τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο οποίος είχε συνάντηση για το θέμα με τον αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού στην Αθήνα, «πρέπει να συζητήσουμε με συγκεκριμένα επιχειρήματα και να διαμορφώσουμε ως Σώμα τη θέση μας για το μέλλον του στρατοπέδου.

Σε καμία περίπτωση το στρατόπεδο δεν πρέπει να αφεθεί στην τύχη του, αλλά να συζητήσουμε και να ζητήσουμε ως κοινωνία το καλύτερο δυνατό ισοδύναμο, το οποίο θα εξασφαλίζει την στήριξη της τοπικής οικονομίας. Χρειαζόμαστε ισχυρό διεκδικητικό πλαίσιο, ώστε να μην αφήσουμε το στρατόπεδο να κλείσει, κάτι που εάν γίνει θα είναι θέμα καθαρής κυβερνητικής βούλησης και μόνο».

Ο Δήμαρχος ζήτησε από όλες τις παρατάξεις να ετοιμάσουν τις προτάσεις τους, ώστε στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να συζητηθεί το θέμα εκτενέστερα και να ληφθεί μια απόφαση-πρόταση του Δημοτικού Συμβουλίου για το Στρατόπεδο.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου