Αμμουδιά: Λύνονται τα προβλήματα ύδρευσης | Epirus World

Αμμουδιά: Λύνονται τα προβλήματα ύδρευσης

Την επίλυση του σοβαρού προβλήματος ύδρευσης που αντιμετωπίζει το Δημοτικό Διαμέρισμα Αμμουδιάς του Δήμου Πάργας, που είναι μια από τις πλέον τουριστικές περιοχές της Ηπείρου, αναλαμβάνει η Περιφέρεια Ηπείρου, με στόχο οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί πριν την έναρξη της νέας τουριστικής σεζόν.

Συγκεκριμένα με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία συνεδρίασε με την Προεδρία του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, εγκρίθηκε η άμεση δημοπράτηση του έργου αποκατάστασης της λειτουργίας του δικτύου ύδρευσης, για το οποίο με απόφαση του Περιφερειάρχη διατίθεται το ποσό των 190.000 € από πόρους της Περιφέρειας Ηπείρου.

Σύμφωνα με τη μελέτη, που εκπονήθηκε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα αντικατασταθεί δίκτυο μήκους 7,3 χιλιομέτρων, το οποίο τροφοδοτεί με νερό 300 περίπου παροχές, ανάμεσα στις οποίες περιλαμβάνονται κατοικίες και ξενοδοχειακές μονάδες.

Σημειώνεται ότι το υπάρχον δίκτυο είναι πεπαλαιωμένο και ανεπαρκές για τις σημερινές ανάγκες του Δημοτικού Διαμερίσματος, καθώς αποτελείται από πλαστικούς και μεταλλικούς σωλήνες που σε πολλά σημεία τους έχουν φραγεί κατά ποσοστό 85% της διατομής τους.
epiruspost
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου