Έσωσαν σκιέρ στην Βασιλίτσα | Epirus World

Έσωσαν σκιέρ στην Βασιλίτσα

Τέλος καλό για τον νεαρό "σνοουμπορίστα", που χάθηκε το μεσημέρι στις πλαγιές του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών. Τον νεαρό εντόπισε ομάδα διάσωσης, υπό τον αντιπρόεδρο του Χιονοδρομικού κέντρου, Νίκο Χατζηνικολάου, σε ρέμα προς την περιοχή του Δίστρατου Ιωαννίνων.

Ο νεαρός έκανε σνόουμπορντ εκτός πίστας και περίπου στις 11 το πρωί, λόγω της χαμηλής ορατότητας, έχασε τον προσανατολισμό του. Ειδοποίησε αμέσως την ομάδα του χιονοδρομικού ενημερώνοντας τόσο για την θέση του όσο και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν. Στο καταφύγιο του Χιονοδρομικού σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κέντρου, κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σημείο.

Τελικά ο νεαρός εντοπίστηκε σώος, βρεγμένος και με συμπτώματα υποθερμίας. Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο του χιονοδρομικού κέντρου και αυτή την ώρα γίνεται η διακομιδή του, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Γρεβενών. Στην επιχείρηση ανεύρεσης του νεαρού έλαβαν επίσης μέρος τετραμελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα και επτά άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου