Άρτα: Τιμωρία για διασώστες του ΕΚΑΒ… | Epirus World

Άρτα: Τιμωρία για διασώστες του ΕΚΑΒ…

Μισθό τεσσάρων ημερών αποφάσισε να στερήσει η Διοίκηση του ΕΚΑΒ Ηπείρου από διασώστες στην Άρτα για ένα συμβάν που μοιάζει απολύτως καθημερινό.

Το ασθενοφόρο είχε κληθεί να παραλάβει ηλικιωμένη που αντιμετώπιζε πρόβλημα ορθοπεδικής φύσεως. Στην πορεία όμως εκείνη αρνήθηκε να μεταβεί στο νοσοκομείο. Αφού οι οικείοι της υπέγραψαν την σχετική δήλωση το ασθενοφόρο αποχώρησε.

Δύο χρόνια μετά ήρθε η διοίκηση του ΕΚΑΒ για να… τιμωρήσει το πλήρωμα κόβοντας την αμοιβή τεσσάρων ημερών και προκαλώντας τις εύλογες αντιδράσεις των εργαζομένων, οι οποίοι είναι αντιμέτωποι καθημερινά με παρόμοια περιστατικά.

Το σωματείο εργαζομένων, με ανακοίνωσή του, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια για την εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης, επισημαίνοντας ότι η συγκεκριμένη καταγγελία έπρεπε να απορριφθεί εξ αρχής και όχι να αποτελέσει αντικείμενο έρευνας και στη συνέχεια τιμωρίας.

Επίσης κάνει λόγο για κατάφωρη αδικία και τονίζει ότι το Σωματείο θα είναι στο πλευρό των συγκεκριμένων εργαζομένων οι οποίοι μετατρέπονται σε βορά ανυπόστατων κι απαράδεκτων καταγγελιών…
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου