Ποιος είναι ο πατέρας του Χάρι; Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα λύνει τη σιωπή του | Epirus World

Ποιος είναι ο πατέρας του Χάρι; Ο πρώην μπάτλερ της Νταϊάνα λύνει τη σιωπή του

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Paul Burell ταράζει τα νερά στο παλάτι λίγο πριν το γάμο του πρίγκηπα Χάρρυ

Συγκεκριμένα, ο 59χρονος Paul ως καλεσμένος στο Αυστραλιανό «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!» την Τρίτη, ρωτήθηκε για τη φήμη που θέλει τον μικρότερο γιο της αδικοχαμένης πριγκίπισσας Νταϊάνα, να μην είναι γιος του πρίγκιπα Τσαρλς, αλλά του λοχαγού του βρετανικού ιππικού και κρυφού εραστή της πριγκίπισσας, James Hewitt.

Συγκεκριμένα, η επίσης καλεσμένη του show και γνωστή αυστραλιανή τηλεπερσόνα, Jackie Gillies, ρώτησε με ευθύτητα τον πρώην μπάτλερ της Βασιλικής Οικογένειας αν ο Χάρι είναι γιος του Τσαρλς, με τον ίδιο να απαντά με βεβαιότητα «Ναι. Ξεκάθαρα».

«Δηλαδή δεν είναι του… κοκκινομάλλη(σ.σ. James Hewitt);» επέμεινε η Jackie.

«Δεν γίνεται να είναι. Δεν τον (σ.σ. James Hewitt) είχε γνωρίσει καν όταν ο Χάρι γεννήθηκε! Αυτή είναι η αλήθεια και αυτή η άσχημη φήμη πρέπει να σταματήσει!», κατέληξε ο 59χρονος.

Στο σημείο αυτό, ο παρουσιαστής Dr Chris Brown μην θέλοντας να πιέσει περαιτέρω την κατάσταση, «τερμάτισε» την κουβέντα αποφαινόμενος «επιτέλους η υπόθεση έκλεισε!».

Να αναφέρουμε πως εδώ και δεκαετίες οι σκανδαλοθηρικές εφημερίδες της Βρετανίας επαναφέρουν το κουτσομπολιό το οποίο διαρκώς και πλανάται πάνω από το Μπάκιγχαμ λόγω της εκπληκτικής ομοιότητας του Χάρι στα χρώματα με τον λοχαγό.
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου