Οι οπαδοί έφαγαν τις πίτσες των παικτών ως… αντίποινα | Epirus World

Οι οπαδοί έφαγαν τις πίτσες των παικτών ως… αντίποινα

Έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο βρήκαν οι οπαδοί της Πορτουγκέζα, προκειμένου να δείξουν τη δυσαρέσκειά τους στους παίκτες της ομάδας τους για τα αρνητικά αποτελέσματα που φέρνουν το τελευταίο διάστημα. Αντί να τους προπηλακίσουν, να τους βρίσουν ή να καταφύγουν σε οτιδήποτε άλλο, αποφάσισαν να τους φάνε τις πίτσες, που παραδοσιακά καταναλώνουν οι ποδοσφαιριστές μετά τα παιχνίδια.
Όπως μεταδίδει το βραζιλιάνικο foxsports, στην πρώην ομάδα του Ντιόγκο έκαναν το λάθος να μην δώσουν οδηγίες στον ντελιβερά για το πού θα πάει να παραδώσει. Έτσι, όταν εκείνος έφτασε στο γήπεδο, έπεσε πάνω στους αγανακτισμένους οπαδούς, που τον ρώτησαν για πού το είχε βάλει. Μόλις έμαθαν ότι το πακέτο πήγαινε στους παίκτες, έβγαλαν 300 ρέις (περίπου 90 ευρώ) και κατανάλωσαν οι ίδιοι το περιεχόμενό του, τις δέκα πίτσες.
Η Πορτουγκέζα είναι μια από τις πλέον ιστορικές ομάδες του Σάο Πάουλο, αλλά τα τελευταία χρόνια δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά. Η παρακμή ξεκίνησε από το 2013, όταν και υποβιβάστηκε από την Α’ Κατηγορία της χώρας. Πλέον, αγωνίζεται στα πολύ χαμηλά του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου.
Η Πορτουγκέζα έχασε από την Οέστε με 3-0 και έπεσε στη 12η θέση της κατάταξης, σε σύνολο 16 ομάδων, έχοντας μαζέψει μόλις 4 βαθμούς σε πέντε αγώνες.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου