Ανήλικες μαθήτριες έζησαν την φρίκη στα χέρια του δασκάλου τους | Epirus World

Ανήλικες μαθήτριες έζησαν την φρίκη στα χέρια του δασκάλου τους

Την απόλυτη φρίκη έζησαν στα χέρια ενός 62χρονου στη Λεμεσό, δύο ανήλικα κοριτσάκια, μόλις 8 και 9 ετών. Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από την καταγγελία του 8χρονου κοριτσιού, το οποίο ανέφερε τις αρρωστημένες πράξη του καθηγητή της.

Ο 62χρονος, μαζί με τη σύζυγο του, βρέθηκαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sigmalive, ο 62χρονος είχε διατελέσει κοινοτάρχης του χωριού στο οποίο βρίσκεται το ένα από τα δύο φροντιστήρια.

To Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, αποφάσισε ο 62χρονος να μη διεξάγει οποιοδήποτε επάγγελμα που σχετίζεται με ανήλικα παιδιά, να μην προσεγγίζει δημόσιους χώρους όπου βρίσκονται ανήλικα παιδιά, σχολεία, φροντιστήρια, παιδικούς σταθμούς παιδικές χαρές και τέλος να μην προσεγγίζει τις δύο ανήλικες σε απόσταση 10 μέτρων.

Τόσο ο κατηγορούμενος όσο και η σύζυγος του να κατέβαλαν εγγύηση €50,000 έκαστος. Ο 62χρονος είναι αντιμέτωπος με κατηγορίες που αφορούν άσεμνη επίθεση εναντίον ανηλίκου και σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου