Ηλίας Βρεττός: Το πρώτο μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο | Epirus World

Ηλίας Βρεττός: Το πρώτο μήνυμα του μέσα από το νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα είχε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας ο Ηλίας Βρεττός, όταν το αμάξι που οδηγούσε η φίλη του Σοφία Φυρού έπεσε πάνω σε ένα δέντρο.
Ο τραγουδιστής μέσα από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται έστειλε το δικό του μήνυμα.
«Αφού ζω όλα καλά... Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει... Σας ευχαριστώ από καρδιάς...»  έγραψε στα social media ο τραγουδιστής.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Βρεττός (@vrettos_ilias) στις 19 Φεβ, 2018 στις 9:11 πμ PST
Ο τραγουδιστής παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν «κρίσιμη» την κατάσταση της υγείας του.
«Φέρει σκελετικές κακώσεις και αυτή τη στιγμή η κατάστασή του, μιας και διανύει το πρώτο εξάωρο από την κάκωσή του, μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως κρίσιμη.
Από τη στιγμή που διανύουμε το πρώτο εξάωρο, επομένως ο άρρωστος οφείλει να παρακολουθηθεί και ενδεχομένως η εικόνα που έχουμε μπροστά μας να μην είναι η τελική, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι η κατάστασή του είναι κρίσιμη και τελεί υπό παρακολούθηση», δήλωσε χθες ο αναπληρωτής διοικητής του νοσοκομείου, Ιωάννης Κούρας, και ο Επιμελητής Β Ορθοπεδικής, Μανώλης Δασκαλάκης.
Αναζητείται το λευκό φορτηγό και μάρτυρες
Το τροχαίο σημειώθηκε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στη λεωφόρο Ποσειδώνος, όταν το όχημα στο οποίο ήταν συνοδηγός ο Ηλίας Βρεττός καρφώθηκε σε δέντρο.
Η τραγουδιστής είχε επιστρέψει με πρωινή πτήση από την Κρήτη, όπου είχε δώσει συναυλία και λόγω του ότι τον ταλαιπωρούσε μία ίωση, ζήτησε από τη φίλη του Σοφία Φυρού να τον παραλάβει.
Όταν βρίσκονταν στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και συγκεκριμένα στον αριθμό 20, στο ρεύμα προς Πειραιά, το όχημα βγήκε εκτός πορείας και καρφώθηκε σε δέντρο, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του τραγουδιστή, τον ελαφρύ τραυματισμό της 25χρονης οδηγού και την ολική καταστροφή του μικρού αυτοκινήτου.
Σύμφωνα με την κατάθεση της οδηγού στους αστυνομικούς, αλλά και με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ένα λευκό φορτηγό της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματός της και να προσκρούσει πάνω στα δέντρα.
Το φορτηγό, όπως και άλλοι αυτόπτες μάρτυρες αναζητούνται, ενώ η Τροχαία έχει ήδη στη διάθεσή της το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας.
Στο σημείο έσπευσε Πυροσβεστική και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Πρώτη απεγκλωβίστηκε η ελαφρά τραυματίας και σε κατάσταση σοκ οδηγός και στη συνέχεια ο συνοδηγός, Ηλίας Βρεττός, καθώς το όχημα είχε τουμπάρει από την πλευρά του και χρειάστηκαν περίπου 45 λεπτά – σύμφωνα με τον ίδιο – για τον απεγκλωβισμό του.
«Ο Θεός με βοήθησε και ζω», ήταν και η φράση που είπε ο Ηλίας Βρεττός στο μάνατζέρ του Λουκά Καραγιάννη.
«Ήταν ένα άσπρο αυτοκίνητο που τους έκλεισε,  η κοπέλα έκανε αριστερά-δεξιά, έχασε τον έλεγχο, τούμπαρε το αυτοκίνητο που έπεσε από τη μεριά του Ηλία - η κοπέλα έχει μόνο ένα τραύμα στο κεφάλι» είπε στους δημοσιογράφους ο κ. Καραγιάννης. «Το αυτοκίνητο είχε γίνει μια άμορφη μάζα από σίδερα».
madata
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου