Δυνατές επιδόσεις από τους αθλητές του ΝΟΙ | Epirus World

Δυνατές επιδόσεις από τους αθλητές του ΝΟΙ

Τον πρώτο Αγώνα Αξιολόγησης της νέας αγωνιστικής περιόδου διεξήγαγε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία (ΕΚΟΦΝΣ) το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά, με στόχο την επιλογή αθλητών που θα στελεχώσουν τις Εθνικές Ομάδες Κωπηλασίας όλων των ηλικιακών κατηγοριών.

Όπως κάθε χρόνο, η συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στις προκρίσεις ήταν μεγάλη και τα πληρώματά του τήρησαν την παράδοση των επιτυχιών. Δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους, ψυχή και σώμα, οι αθλητές του Ομίλου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και πέτυχαν πρωτιές στα αγωνίσματα στα οποία έλαβαν μέρος! Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι βάρκες του Ν.Ο.Ι., πέρα από τα υπόλοιπα ελληνικά σωματεία, είχαν να αντιμετωπίσουν αγωνιστικά και τα πληρώματα της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας που προπονείται στον Σχινιά και επίσης συμμετείχε στις πρόσφατες προκρίσεις!

Πιο αναλυτικά, ο Άρης Γραμμενιάτης πήρε δύο δεύτερες θέσεις στο Σκιφ Ανδρών, ενώ ο Κώστας Βαρδάκας στο ίδιο αγώνισμα έκανε εξαιρετική προσπάθεια καταλαμβάνοντας δύο τέταρτες θέσεις. Κλήθηκε δε από την ΕΚΟΦΝΣ και παρέμεινε στον Σχινιά προκειμένου να συμμετάσχει σε προπονητικό κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Ανδρών! Ο Παντελής Σωτηρακόπουλος με τον αθλητή του ΝΟΘ Σπ. Καλέντζη πήρε μία πρώτη και μία τέταρτη θέση στη Δίκωπο Νέων Ανδρών. Οι Ανδριανός Οικονόμου – Δημήτρης Μπουκουβάλας πήραν τη δεύτερη θέση στη Δίκωπο των Εφήβων και την πέμπτη στη Δίκωπο των Νέων Ανδρών. Στη Δίκωπο των Εφήβων οι Αλέξανδρος Μαμακής – Γιώργος Γραμμενιάτης πήραν μία τέταρτη και μία πέμπτη θέση, ενώ οι Βασίλης Ζέρβας – Λεωνίδας Παλαιοπάνος στο ίδιο αγώνισμα πήραν μία έκτη και μία έβδομη θέση.

Στη Δίκωπο των Νεανίδων οι Αθανασία Μάκου – Αριάδνη Μήτση κατέκτησαν μία δεύτερη και μία τρίτη θέση. Oι Παύλος Φαϊτάς – Ζήσης Μπουκουβάλας είχαν επίσης μία πολύ αξιόλογη παρουσία, παίρνοντας την πρώτη θέση στη Δίκωπο των Παίδων, ενώ αγωνίστηκαν και στη Δίκωπο Εφήβων, έφτασαν στον μικρό τελικό και κατέκτησαν την πρώτη θέση. Τέλος, καλές εμφανίσεις πραγματοποίησαν ο Άγγελος Μπερής στο Σκιφ Ανδρών και οι Γιώργος Κολιός και Βασίλης Αγγέλης στο Σκιφ Εφήβων.

Εδώ αξίζει να αναφερθεί ότι από τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς συγκροτήθηκε μία Τετράκωπος Νέων Ανδρών με τρεις στους τέσσερις αθλητές να είναι του Ν.Ο.Ι. (Σωτηρακόπουλος – Οικονόμου – Δημ. Μπουκουβάλας), η οποία στον πρόσφατο Αγώνα Αξιολόγησης αναμετρήθηκε και κέρδισε και τις δύο ημέρες την αντίστοιχη Τετράκωπο της Λιθουανίας, η οποία ήταν πέρυσι τρίτη στο Πανευρωπαϊκό και έκτη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

Επικεφαλής της αποστολής του Ομίλου στον Σχινιά ήταν η Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Μάρθα Παλαιοπάνου, η οποία έμεινε δίπλα στην ομάδα καθ’ όλο το διήμερο των αγώνων. Συνοδοί προπονητές ήταν οι Λευτέρης Τζίμας και Θανάσης Μπουκουβάλας.
epiruspost
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου