Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Τραμπ τζούνιορ. Ανοιξε φάκελο με άσπρη σκόνη | Epirus World

Στο νοσοκομείο η σύζυγος του Τραμπ τζούνιορ. Ανοιξε φάκελο με άσπρη σκόνη

Σε νοσοκομείο στη Νέα Υόρκη έχει μεταφερθεί η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, Βανέσα. Άνοιξε φάκελο που περιείχε λευκή σκόνη. Συναγερμός έχει σημάνει στην οικογένεια του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ. Έστειλαν φάκελο με λευκή σκόνη στον γιο του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ και τον άνοιξε η γυναίκα του.

Η σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ άνοιξε το γράμμα λίγο μετά τις 10 το πρωί. Αφού τέθηκε σε καραντίνα από τους πυροσβέστες που βρέθηκαν στο σημείο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα με δύο ακόμα ανθρώπους στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Ανάμεσά τους η μητέρα της που βρισκόταν στο σπίτι εκείνη τη στιμή.

Ο φάκελος εστάλη στο διαμέρισμα του ζευγαριού στην East 54th street στο Μανχάταν, με τη γυναίκα του Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ να μεταφέρεται στο νοσκομείο.

Όλοι, σύμφωνα με αξιωματούχους, φαίνεται να είναι καλά στην υγεία τους. Έχει πλέον ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό που προκάλεσε τρόμο στην οικογένεια Τραμπ.

«Η ουσία θεωρήθηκε μη επικίνδυνη και μεταφέρεται σε εργαστήριο στη Νέα Υόρκη για περαιτέρω ανάλυση» δήλωσε ο εκπρόσωπος του NYPD Peter Donald. Αστυνομικοί και άντρες των μυστικών υπηρεσιών πραγματοποιούν έρευναστο διαμέρισμα του ζευγαριού στη Νέα Υόρκη.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ είχε απομακρύνει τη φρουρά του τον περασμένο Σεπτέμβριο επειδή ήθελε περισσότερη ιδιωτικότητα. Αυτό βέβαια κράτησε λίγο καθώς επέστρεψαν ξανά μια εβδομάδα αργότερα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ένας από τους γιους του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ έχει δεχτεί παγιδευμένο δέμα. Τον Μάρτιο του 2016 ο Έρικ Τραμπ είχε δεχτεί στο διαμέρισμά του στη Νέα Υόρκη πακέτο που περιείχε ύποπτη λευκή ουσία.

Αbc7ny, RT
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου