Γιάννενα: «Σπίτι του μπάσκετ» το δεύτερο Κλειστό | Epirus World

Γιάννενα: «Σπίτι του μπάσκετ» το δεύτερο Κλειστό

Σε… σπίτι του μπάσκετ τελικά εξελίσσεται το δεύτερο κλειστό γυμναστήριο, το οποίο είχε ξεκινήσει ως αίθουσα βαρέων αθλημάτων.

Το κλειστό, που βρίσκεται στην Ανατολή, πίσω από το Πανηπειρωτικό Στάδιο, θα λειτουργήσει τελικά με προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Ηπείρου και του Δήμου Ιωαννιτών.

Τη σχετική απόφαση έλαβε στη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Περιβάλλοντος, Χωρικού Σχεδιασμού και Ανάπτυξης, ύστερα από εισήγηση του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος αναφέρθηκε εν συντομία και στο ιστορικό του έργου, το οποίο χαρακτήρισε «πονεμένη ιστορία», λέγοντας ότι αυτό κατασκευάστηκε σε οικόπεδο που είχε παραχωρήσει ο πρώην Δήμος Ανατολής.

 Ο Περιφερειάρχης ανακοίνωσε ότι υπάρχει συμφωνία με τα σωματεία, ώστε αυτό να χρησιμοποιείται για αγώνες και προπονήσεις καλαθοσφαίρισης, ενώ πρόσθεσε ότι πρόθεση της Περιφέρειας ήταν να λειτουργήσει το Κλειστό σε συνεργασία και με το ΠΕΑΚΙ, κάτι που όμως προσέκρουσε στην αρνητική στάση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου