Ο Καχριμάνης γύρισε και φέτος τη «πλάτη» στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας | Epirus World

Ο Καχριμάνης γύρισε και φέτος τη «πλάτη» στο Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας

Η ατάκα » Ήπειρος δεν είναι μόνο τα Γιάννενα» ταιριάζει απόλυτα στη περίπτωση του Περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέξανδρου Καχριμάνη, ο οποίος για ακόμα μία χρονιά αγνόησε το μεγαλύτερο Καρναβάλι στην Ήπειρο και δεν μας  έκανε την τιμή να έρθει στην πόλη μας για να το παρακολουθήσει γυρίζοντας την πλάτη σε πάνω από 3,5 χιλιάδες κόσμου!

Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας μετρά 13 χρόνια ζωής και σε κανένα από αυτά ο κ. Καχριμάνης δεν ενδιαφέρθηκε να μάθει γιατί αυτός ο θεσμός έφτασε να συγκεντρώνει τόσες πολλές συμμετοχές.

Από την Περιφέρεια Ηπείρου εκτός από τα έξοδα για την ηχητική κάλυψη, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας δεν έχει δεχθεί καμία άλλη βοήθεια.

Ενώ η Περιφέρεια θα μπορούσε να αναλάβει την διαφημιστική προώθηση αυτού του θεσμού – τουριστικού προϊόντος πανελλαδικά μέσα από το πρόγραμμα τουριστικής προβολής της Ηπείρου των 4 εποχών, σφυρίζει παντελώς αδιάφορα!

Ίσως δεν γνωρίζουν στη Περιφέρεια, ότι τουρισμός δεν είναι μόνο η θάλασσα, η φέτα , το τζατζίκι , ο ήλιος και οι ξαπλώστρες. Τουρισμός δεν είναι μόνο τα βουνά και τα χιονοδρομικά κέντρα των Ιωαννίνων. Τουρισμός είναι και ο πολιτισμός!

Εμείς θα ευχηθούμε στον κ. Καχριμάνη καλά κούλουμα και του χρόνου που είναι και οι αυτοδιοικητικές εκλογές, η Πρέβεζα θα τον ξαναπεριμένει …
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About konmpel

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου