Μελέτη ύψους 60 χιλιάδων ευρώ από το Λιμενικό Ταμείου Πρέβεζας για το Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων Πρέβεζας | Epirus World

Μελέτη ύψους 60 χιλιάδων ευρώ από το Λιμενικό Ταμείου Πρέβεζας για το Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων Πρέβεζας

Να «εκμεταλλευτεί» κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο επιδιώκει τους τελευταίους μήνες η νέα διοίκηση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πρέβεζας.
Ειδικά από τον Αύγουστο και μετά παρατηρείται μεγάλη κινητικότητα από άποψης σύνταξης μελετών από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Πρέβεζας αναφορικά με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο.
Πέρα από τη μελέτη ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ για τα Κρηπιδώματα του Παραλιακού Μετώπου η οποία έχει πάρει την απαραίτητη τεχνική προέγκριση από το Υπουργείο Υποδομών και περιμένει την σειρά της για χρηματοδότηση μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων , άλλη μια μελέτη έχει σταλεί  από τον Αύγουστο στη  Γενική Γραμματεία Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής &  Ναυτιλιακών Επενδύσεων.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mypreveza.gr  η συγκεκριμένη μελέτη είναι ύψους περίπου 60 χιλιάδων ευρώ και αφορά την προμήθεια και τις εργασίες εγκατάστασης υλικών για την πλήρη εφαρμογή του εγκεκριμένου Σχέδιο Ασφάλειας Λιμενικών Εγκαταστάσεων Πρέβεζας (ΣΑΛΕ).
Αξίζει να σημειώσουμε πως το Λιμάνι της Πρέβεζας διαθέσει ήδη όλες τις Διεθνής προϋποθέσεις  και προδιαγραφές ασφαλείας καθώς με δικές του δαπάνες το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πρέβεζας, έχει κάνει τις απαραίτητες εργασίες ώστε να διαθέτει πιστοποίηση ISO 9001 και ISPS.
Έτσι λοιπόν η χρηματοδότηση της  μελέτης αυτής μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος  «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΥΜΕΠΕΡΑΑ), αν και εφόσον εγκριθεί θα δώσει στο λιμάνι της πόλης, το κάτι παραπάνω …
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση που έχει στη διάθεση της από τον Αύγουστο  η Διεύθυνση Λιμενικής Πολιτικής, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο ζητά χρηματοδότηση για  :
  • Προμήθεια δύο (2) ανιχνευτών μετάλλου.
  • Προμήθεια κιάλια
  • Προμήθεια 3 Φακών.
  • Προμήθεια δέκα (10) σφυριχτρών.
  • Προμήθεια συναγερμού έκτακτης ανάγκης.
  • Προμήθεια καθρεφτάκια ελέγχου οχημάτων.
  • Προμήθεια και τοποθέτηση πινακίδας για την εφαρμογή του ISPS.
  • Προμήθεια κάμερας ασφαλείας.
  • Προμήθεια μεταφορά και τοποθέτηση φυλακίου εισόδου
mypreveza.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου