Προσεχώς και δεύτερος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Πρέβεζα – Προς μετατροπή ο 5ος Παιδικός Σταθμός στον Ελαιώνα! | Epirus World

Προσεχώς και δεύτερος Βρεφονηπιακός Σταθμός στην Πρέβεζα – Προς μετατροπή ο 5ος Παιδικός Σταθμός στον Ελαιώνα!

Την έγκριση μετατροπής του 5ου Παιδικού Σταθμού Πρέβεζας, που βρίσκεται στην περιοχή του Ελαιώνα, σε Βρεφονηπιακό Σταθμό θα κληθεί να ψηφίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Πρέβεζας στην προσεχή συνεδρίαση του την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου και ώρα 18:30 στο Δημαρχείο της πόλης.

Στην ίδια συνεδρίαση μάλιστα θα εγκριθεί και η δυναμικότητα του νέου Βρεφονηπιακού Σταθμού, η οποία θα είναι 50 νήπια (όπως και σήμερα) και 12 βρέφη.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο Δήμο της Πρέβεζας από τον Σεπτέμβριο του 2017 λειτουργεί νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός, ο οποίος συστεγάζεται μαζί με το 2ο Παιδικό Σταθμό στη νέα κτιριακή μονάδα δίπλα από το 4ο Δημοτικό Σχολείο Πρέβεζας και ο δεύτερος λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια στο Λούρο και φροντίζει 6 βρέφη.

Μάλιστα οι θέσεις τον Βρεφονηπιακό Σταθμό της Πρέβεζας είναι αρκετές (19) όμως και πάλι δεν επαρκούν για να καλύψουν τις σύγχρονες ανάγκες  της οικογένειας με αποτέλεσμα αρκετά βρέφη που και οι δύο γονείς εργάζονται να μείνουν εκτός.

Ένας τρίτος βρεφονηπιακός σταθμός λοιπόν θα αυξήσει τη δυναμικότητα του Δήμου Πρέβεζας σε αυτό το τομέα και θα λύσει τα χέρια πολλών οικογενειών, αφού θα προστεθούν ακόμα 12 θέσεις βρεφών.
mypreveza
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου