Πολίτες αντιμέτωποι με το παράλογο… Καλούνται να ξαναπληρώσουν λογαριασμούς του 2010!!! | Epirus World

Πολίτες αντιμέτωποι με το παράλογο… Καλούνται να ξαναπληρώσουν λογαριασμούς του 2010!!!

Αντιμέτωποι με το… παράλογο βρίσκονται εκατοντάδες κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Ζαλόγγου, στην Πρέβεζα. Το τελευταίο διάστημα λαμβάνουν ειδοποιητήρια από τον Δήμο, μάλιστα σε ιδιαίτερα αυστηρή γλώσσα, με τα οποία τους ζητείται να πληρώσουν τους λογαριασμούς ύδρευσης του 2010… Ή καλύτερα να τους ξαναπληρώσουν, αφού οι περισσότεροι ήδη είχαν καταβάλλει τα χρήματα!

Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν οι σκληροί δίσκοι των υπολογιστών, στον πρώην δήμο Ζαλόγγου κάηκαν με αποτέλεσμα μεγάλο μέρος του αρχείου να χαθεί και να μην φτάσει ποτέ στον Δήμο Πρέβεζας, ως καθολικό διάδοχο.

Ο Δήμος Πρέβεζας, αφού άφησε να περάσουν περίπου οκτώ χρόνια, αποφάσισε να ζητήσει από τους κατοίκους και από όσους διατηρούν εξοχικά στην περιοχή, τα χρήματα για τους λογαριασμούς ύδρευσης του 2010!!! Και μάλιστα εντός 15 ημερών, προειδοποιώντας τους μάλιστα ότι είναι υποχρεωμένος να προχωρήσει στη λήψη εις βάρος τους μέτρων!!!

Στο πρώην δημαρχείο Ζαλόγγου εκτυλίσσονται καθημερινά σκηνές απείρου κάλους, καθώς συρρέουν δεκάδες πολίτες για να διαμαρτυρηθούν καθώς είχαν εξοφλήσει κανονικά τις υποχρεώσεις τους.

Όμως δεν αρκεί αυτό… Πρέπει να το αποδείξουν κιόλας προσκομίζοντας τις αποδείξεις!!! Μετά από οκτώ χρόνια…

Βέβαια υπάρχουν ελάχιστοι που τις διαθέτουν.. Και με τον τρόπο αυτό αποδεικνύουν ότι τα σημειώματα του Δήμου έφυγαν σωρηδόν προς κάθε κατεύθυνση…

Αφού ο Δήμος δεν διαθέτει αρχεία, ζητά συλλήβδην τα χρήματα και οι πολίτες πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι… ελέφαντες!
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου