Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3 Τελικό | Epirus World

Κύπελλο Ελλάδος: Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3 Τελικό

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του 2-0 της Τούμπας και το έργο των γηπεδούχων για πρόκριση στην επόμενη φάση κόντρα στον Κυπελλούχο Ελλάδας
Ο ΠΑΟΚ στα ημιτελικά.
Τελικό αποτέλεσμα. Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3.
90'+2'Σουτ εντός περιοχής από τον Ούμπιδες, η μπάλα πάνω από την εστία του Πασχαλάκη.
Τρία τα λεπτά του επιπρόσθετου χρόνου. Διανύουμε το πρώτο εξ' αυτών.
89'Νέα ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Σουτ του Ούμπιδες, αποκρούει ο Πασχαλάκης.
87'Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Κωτσόπουλος πιάνει την κεφαλιά εντός περιοχής, ο Πασχαλάκης θεαματικά όσο και ουσιαστικά απομακρύνει.
86'Φάουλ για τον Ατρόμητο.
84'Στο έδαφος ο Ευθύμης Κουλούρης.
82'Ωραία κίνηση του Κωτσόπουλου από τα δεξιά, συγκλίνει προς το κέντρο, βγάζει και τη σέντρα με το εξωτερικό, αλλά ο Μπρούνο δεν πιάνει την κεφαλιά όπως θα ήθελε στην περιοχή.
79'ΓΚΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Κουλούρης) και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-3: Διάτρητη η άμυνα του Ατρόμητου, ο Μπίσεσβαρ βγάζει μόνο του τον Κουλούρη κι ο φορ του ΠΑΟΚ βρίσκει για πρώτη φορά δίχτυα μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό στις 10 Δεκεμβρίου.
78'Επικίνδυνο γύρισμα προς τα πίσω, ο Πασχαλάκης ρισκάρει, αλλά καταφέρνει κι απομακρύνει.
76'Κεφαλιά του Κωτσόπουλου, δεν δημιουργεί πρόβλημα στον Πασχαλάκη,
75' Στο γήπεδο και ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μίχαελ Σκίμπε.
74'Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μουλέν κάνει το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ. Περνά στη θέση του Σάχοβ.
74'Σέντρα του Βασιλακάκη, ο Πασχαλάκης δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα.
73'Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Κυριακίδης παίρνει τη θέση του Νάτσου.
71' Έχει πέσει ο ρυθμός του ματς μετά το γκολ του Κάνιας.
69'Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Λημνιός κινείται από τα δεξιά, "στριφογυρίζει", κάνει τη σέντρα με το αριστερό, ο Μακ στα αριστερά  - αν και μόνος του - δεν κάνει καλό κοντρόλ.
Εξαιρετικό το γκολ του Ισπανού.
67'ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Κάνιας) και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-2: Ο Μπίσεσβαρ δίνει την μπάλα στον Κάνιας, ο Ισπανός έχει χώρο, αλλά και πολλά σώματα μπροστά του, κάνει το σουτ και πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ.
66'Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Βαρέλα κοντράρει το σουτ του Βασιλακάκη εκτός περιοχής, ο ίδιος βάζει κόντρα αυτή τη φορά εντός περιοχής στο σουτ του Κωτσόπουλου, νέο σουτ από τον τελευταίο διώχνει πάνω στη γραμμή ο Μαλεζάς.
64'Αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή το τελευταίο πεντάλεπτο.
Πέντε συνολικά γκολ σε Super League Σουρωτή και Κύπελλο ο Βασιλακάκης.
62'Φάουλ του Κιβρακίδη στον Λημνιό.
61'Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Μπίσεσβαρ στη θέση του Πέλκα.
60'Κίτρινη κάρτα στον Σάκιτς.
60'Φάουλ του Σάκιτς πάνω στον Βαρέλα.
58'Ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Αλλεπάλληλα σουτ, το τελευταίο του Ούμπιδες εκτός περιοχής κι ελαφρώς δεξιά κοντράρει.
57'Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κρέσπο περνά στη θέση του Μάτος.
54'ΓΚΟΟΟΛ για Ατρόμητο (Βασιλακάκης) και Ατρόμητος - ΠΑΟΚ 1-1: Ο Μπουσούλατζιτς μετά από εξαιρετική πάσα του Βασιλακάκη δεν μπορεί να νικήσει σε τετ-α-τετ εντός περιοχής κι ελαφρώς αριστερά τον Πασχαλάκη, ο Κωτσόπουλος ξεφεύγει από τα αριστερά "τσιμπώντας' την μπάλα από τον Μάτος, κάνει τη σέντρα με τη μία και ο Βασιλακάκης με κοντινή κεφαλιά στην "καρδιά" της περιοχής του Ατρόμητου σκοράρει και ισοφαρίζει.
53'Φάουλ του Κωτσόπουλου στον Σάχοβ στην προσπάθειά του να διεκδικήσει την μπάλα.
52'Σε θέση οφσάιντ ο Κωτσόπουλος.
51'Σε θέση οφσάιντ ο Βασιλακάκης.
50'Νέο φάουλ του Μάτος. Αυτή τη φορά πάνω στον Βασιλακάκη.
48'Κεφαλιά του Κωτσόπουλου, η μπάλα άουτ.
48'Ο Κάνιας παραχωρεί κόρνερ.
47'Φάουλ του Μάτος στον Κιβρακίδη.
47'Φάουλ του Πέλκα.
46'Χέρι από τον Μπρούνο.
46'Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου στο Περιστέρι.
Ετοιμάζει διπλή αλλαγή ο Νταμίρ Κάναντι. Ο Κωτσόπουλος στη θέση του Ντάουντα, ο Βασιλακάκης στη θέση του Ντιγκινί.
Πάμε για το δεύτερο ημίχρονο στο Περιστέρι.
Η στατιστική εικόνα της αναμέτρησης, μετά τα πρώτα 45 λεπτά στο Περιστέρι:
Οι οπαδοί του Ατρόμητου κρέμασαν στην κερκίδα τους πανό, του οποίου το περιεχόμενο ήταν στη ρωσική γλώσσα και στρεφόταν κατά του Ιβάν Σαββίδη.
Την παράσταση στο Περιστέρι "έκλεψε" ένας οπαδός του Ατρομήτου, ο οποίος είχε μια τεράστια σημαία στο χέρι - όπως αυτή του βοηθού - και υποδείκνυε... οφσάιντ στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.
Το γκολ του Σάκχοφ κάνει ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση τον ΠΑΟΚ, αφού ο Ατρόμητος θα χρειαστεί ένα ποδοσφαιρικό θαύμα για να ανατρέψει την κατάσταση.
45+1'Ημίχρονο στο Περιστέρι.
45'Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες από δεξιά, ο Πασχαλάκης με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε την μπάλα.
42'Εκτέλεση φάουλ του Πέλκα από αριστερά, στο ύψος του πρώτου δοκαριού, ο Κουλούρης πήρε την κεφαλιά αλλά δεν κατάφερε να δώσει στη μπάλα πορεία προς τα δίχτυα.
39'Ο ΠΑΟΚ με σχετική άνεση διατηρεί το προβάδισμα του στο Περιστέρι.
Δυνατή η εκτέλεση του Πέλκα, ο Μάτος προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να σώσει τη φάση.
36'Κόρνερ για τον ΠΑΟΚ.
34'Δεν βρίσκει τρόπο να αντιδράσει ο Ατρόμητος.
Ο "Δικέφαλος" πλέον είναι με το ενάμιση πόδι στα ημιτελικά, στην προσπάθεια του να διατηρήσει τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι.
30'ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ στο Περιστέρι. Ο Σάκχοφ πέρασε κάθετα στον Κουλούρη, αυτός πάτησε πανέξυπνα την μπάλα για τον συμπαίκτη του και ο Ουκρανός μέσος πλάσαρε ιδανικά τον Μίρκοβιτς, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του.
28'Ο Ατρόμητος έχει πάρει τα ηνία του αγώνα στα τελευταία λεπτά.
26'Ο Μπρούνο έκλεψε, έστρωσε στον Ντιγκινί και αυτός από το όριο της περιοχής με το αριστερό, σημάδεψε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πασχαλάκη!
25'Στο 42% - 58% η κατοχή μπάλας.
24'Κίτρινη κάρτα στον Μπουσούλατζιτς, για φάουλ στον Λημνιό.
22'Καλή στιγμή για τον Ατρόμητο, σε γρήγορη εκδήλωσης κόντρας από δεξιά, με τη μπάλα να φτάνει στον Μπουσούλατζιτς στο ημικύκλιο της περιοχής και τον μέσο του Ατρομήτου να πλασάρει άουτ.
21'Ένα σουτ του Πέλκα εκτός περιοχής, καμία ανησυχία για τον Μίρκοβιτς.
20'Ο Ατρόμητος θέλει να παίξει επιθετικά, αλλά δεν βρίσκει τρόπο να φέρει την μπάλα με αξιώσεις στην περιοχή του ΠΑΟΚ.
17'Πολύ αργό το τέμπο της αναμέτρησης στο Περιστέρι, κάτι που φυσικά βολεύει τον ΠΑΟΚ, που έχει "κάβα" το 2-0 του πρώτου αγώνα.
15'Εκτέλεση φάουλ του Ούμπιδες από αριστερά, η μπάλα έφτασε στον Σάκιτς στη μικρή περιοχή που καθυστέρησε και δεν κατάφερε να απειλήσει.
10'Το πρώτο δεκάλεπτο στο Περιστέρι πέρασε χωρίς κάποια σημαντική φάση.
7'Αζεβέδο και Σάκιτς έπεσαν άτσαλα στο χόρτο μετά από εναέρια μονομαχία, ευτυχώς δεν χτύπησε κάποιος.
Στην εξέδρα υπάρχει ένας φίλος του Ατρομήτου με τεράστια σημαία οφσάιντ, ο οποίος τρέχει παράλληλα με την κίνηση των παικτών.
4'Σε θέση οφσάιντ ο Μάτος
2'Κόβεται η μπάλα μετά την εκτέλεση πλαγίου του Μάτος και καταλήγει στα χέρια του Μίρκοβιτς.
1'Έναρξη της αναμέτρησης στο Περιστέρι.
Η διάταξη του ΠΑΟΚ, έτσι όπως προβλήθηκε στη συνδρομητική τηλεόραση (Cosmote TV):
Η διάταξη του Ατρομήτου, έτσι όπως προβλήθηκε στη συνδρομητική τηλεόραση (Cosmote TV):
Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε, πρέπει να μπούμε στον αγωνιστικό χώρο να παίξουμε επιθετικά και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε.
Δεν θέλω να αναφερθώ σε ένα όνομα από τον Ατρόμητο, έχουν ποιότητα, αμυντική λειτουργία και φαίνεται στο γήπεδο. Δεν βρίσκεται τυχαία ψηλά ο Ατρόμητος".
Ο Λέο Μάτος από την πλευρά του, ανέφερε: "Δουλεύω κάθε μέρα για να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Θα χαρώ πιο πολύ αν κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή το Κύπελλο ή το νταμπλ από ένα προσωπικό, ατομικό βραβείο.
Για τη συνέχεια είπε: "Σημαντικό είναι να μην σκεφτόμαστε το φεγγάρι, τον... υπόλοιπο κόσμο και τους πλανήτες. Μόνο το επόμενο παιχνίδι".
Κάθε παιχνίδι θέλει σοβαρή προετοιμασία. Ο Ατρόμητος είναι μια από τις δυνατές ομάδες, όμως η αλήθεια είναι πως και εμείς είμαστε σε καλή περίοδο με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό..."
"Μόνο με τη δουλειά καταφέραμε να... χτίσουμε. Η δουλειά των παικτών, η συμμετοχή, η συνεισφορά τους στο σύνολο. Όταν η δουλειά είναι καλή, η νοοτροπία αλλάζει. Βοηθάει το σύνολο και εκείνους ατομικά.
Σε δηλώσεις που πρόβαλε η Cosmote TV πριν τον αγώνα ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στη δουλειά των παικτών του που άλλαξε τη νοοτροπία της ομάδας.
Είναι η πρώτη φορά που θα συναντηθούν σε διπλά παιχνίδια, αφού στις πέντε προηγούμενες κόντρες τους υπήρξε τρεις φορές μονή αναμέτρηση, ενώ την σεζόν 1993-94 και 2000-01 ήταν σε φάση ομίλων. Το 1993 βρέθηκαν σε όμιλο με μονά παιχνίδια με την ομάδα του Περιστερίου να παίζει στην Β’ Εθνική, ενώ το 2000 βρέθηκαν στον 4ο όμιλο με αγώνες εντός και εκτός έδρας, με τον Ατρόμητο τότε να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική.
Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημήτρης Στυλιαράς (Αιτ/νιας), με βοηθούς τους Κωσταρά (Αιτ/νιας) και Καρσιώτη (Κορινθίας). Τέταρτος διαιτητής ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας).
Ο πάγκος του Ατρομήτου: Κίναλης, Στρούγγης, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Μάντσον, Κωστόπουλος
Η ενδεκάδα του Ατρομήτου: Μίρκοβιτς, Κιβρακίδης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Μπουσουλάτζιτς, Νάτσος, Μπρούνο, Ντιγκινί, Ντάουντα.
Οι αναπληρωματικοί του ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μουλέν, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μαουρίσιο.
Ο Μάρσιο Αζεβέντο, που την περασμένη Κυριακή έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του ΠΑΟΚ περνώντας ως αλλαγή στα Γιάννινα, σήμερα θα ξεκινήσει για πρώτη φορά στη βασική ενδεκάδα.
Η διάταξη του ΠΑΟΚ σε 4-2-3-1
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Αζεβέντο, Κάνιας, Σάχοβ, Πέλκας, Λημνιός, Μακ, Κουλούρης.
Στατιστικό από την ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
3 διαδοχικές νίκες έχει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Ατρόμητο. Οι δύο είναι για αγώνες πρωταθλήματος, εντός και εκτός έδρας και η άλλη στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Με την αποψινή αναμέτρηση πέφτει η αυλαία της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου. Οι τρεις ομάδες που εξασφάλισαν χθες (7/2) τη θέση τους στην τετράδα είναι η ΑΕΚ, η ΑΕΛ και ο Πανιώνιος.
Το ματς θα ξεκινήσει στις 19:30 στο Δημοτικό γήπεδο Περιστερίου.
Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά, μετά το υπέρ του 2-0 στο πρώτο παιχνίδι στην Τούμπα πριν από δύο εβδομάδες.
madata.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου