Ο Ρούνεϊ πουλά το supercar του τώρα που δεν μπορεί να το οδηγήσει! | Epirus World

Ο Ρούνεϊ πουλά το supercar του τώρα που δεν μπορεί να το οδηγήσει!

To πρώην αστέρι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παίκτης πια της Έβερτον είδε το δίπλωμά του να κάνει φτερά όταν τον έπιασαν να οδηγεί υπό την επήρεια μέθης.
Κι έτσι έβγαλε τώρα στο σφυρί τη φανταστική ηλεκτρική BMW i8 του, στη γνωστή ιστοσελίδα αγγελιών Auto Trader, έναντι 74.000 ευρώ (65.000 λίρες).
Ελπίζει να χάσει δηλαδή μόνο… 57.000 ευρώ από την αρχική τιμή που αγόρασε το ηλεκτρικό supercar τον Ιανουάριο του 2015.
shutterstock85649893
Ο Ρούνεϊ τιμωρήθηκε με δύο χρόνια εκτός βολάν και λυπήθηκε φαίνεται να βλέπει το υβριδικό θαύμα να μαραζώνει στο γκαράζ, εκεί που κανονικά πρέπει να οργώνει τους δρόμους, πιάνοντας τα 100 χλμ/ώρα από στάση σε μόλις 4,4 δευτερόλεπτα.
Ο 32χρονος στράικερ της Έβερτον μάθαμε πως το εμπιστεύτηκε στον αντιπρόσωπο της BMW στο Μπλάκπουλ και είναι αυτός που το ανέβασε στο Auto Trader.
AP_18005751590766
Ο διευθυντής του Auto Trader, Erin Baker, σχολίασε σχετικά: «Είναι ανακουφιστικό να βλέπεις έναν ποδοσφαιριστή να οδηγεί ένα υβριδικό… και ακόμα περισσότερο να βλέπεις το αμάξι ενός ποδοσφαιριστή να είναι σε σοβαρό χρώμα»!
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου