Mε πολλά δώρα και χαμόγελα αποχαιρέτησαν το 2017 οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας και η Δημοτική Ραδιοφωνία | Epirus World

Mε πολλά δώρα και χαμόγελα αποχαιρέτησαν το 2017 οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας και η Δημοτική Ραδιοφωνία

«ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ»

Παρουσία πλήθος κόσμου και με σύμμαχο τον καλό καιρό πραγματοποιήθηκε και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της χαράς η δράση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας και των επιχειρήσεων της πόλης μας «ΖΩ στην Πρέβεζα…AγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ» , μοιράζοντας πλούσια δώρα , δίνοντας χαρά για μια ακόμη φορά σε μικρούς και μεγάλους. Μια γιορτή της πόλης για την στήριξη της τοπικής αγοράς που πραγματοποιεί η Δημοτική Ραδιοφωνία τόσο την Παραμονή των Χριστουγέννων όσο και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς με τη συνεργασία των καταστηματαρχών της Πρέβεζας, οι οποίοι καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα επιβίωσης και που όλοι εμείς θα πρέπει να τους στηρίζουμε σε καθημερινή βάση – και όχι μόνο στις γιορτές- καθώς έχουν φροντίσει η πόλη μας να έχει μια πολύ καλή αγορά με άριστη ποιότητα,καλές τιμές και άψογη εξυπηρέτηση από ανθρώπους που τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Στηρίζοντας την αγορά της Πρέβεζας βοηθάμε στην ανάπτυξη του τόπου μας το μήνυμα της γιορτής που Πρέπει όλοι να κάνουμε πράξη. Ξεχωριστή χαρούμενη νότα στη γιορτή έδωσαν οι Season Quartet του Ωδείου Πολυρυθμία παρουσιάζοντας ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα αλλά και αγαπημένα τζαζ κομμάτια και διασκευές αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου. Στα πλήκτρα ο Γιώργος Γκίκας , στα κρουστά ο Νίκος Πουτέτσης, στο μπάσο ο Ιάσονας Ρώσσος και στο σαξόφωνο ο Κωστής Ρώσσος που έδωσαν μουσικά τις ευχές τους σε όλους για μια καλή χρονιά. Στο χώρο βρέθηκε και η Φιλαρμονική Πρέβεζας Ορφεύς για τα κάλαντα , ενώ από τη γιορτή δε θα μπορούσε να λείπει ο γλυκύτατος δικός μας Αί Βασίλης που μοίρασε τα δικά του δώρα στους μικρούς μας φίλους . Τους παρευρισκόμενους χαιρέτησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Χρήστος Μπαΐλης ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά με ειρήνη αγάπη και αλληλεγγύη. Χρόνια πολλά αντάλλαξαν με κατοίκους και επισκέπτες και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κόσμας Κορωναίος , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Γεράσιμος Ντίτσος καθώς και η Εντεταλμένη σύμβουλος του Δήμου σε θέματα πολιτισμού Ελευθερία Αγγέλη.
Οι επιχειρήσεις της Πρέβεζας συμμετείχαν με πολλά και πλούσια δώρα στη δράση «ΖΩ στην Πρέβεζα…ΑγοράΖΩ και ΣτηρίΖΩ» (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς) και τις οποίες η Δημοτική Ραδιοφωνία ευχαριστεί θερμά.

Πηγή : Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου