Με τον Σταθάκη για τα πετρέλαια οι βουλευτές της Ηπείρου | Epirus World

Με τον Σταθάκη για τα πετρέλαια οι βουλευτές της Ηπείρου

Με τον Υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Σταθάκη θα συναντηθούν το μεσημέρι της Πέμπτης οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση θα μετέχουν οι βουλευτές που εκλέγονται και στους τέσσερις νομούς της Ηπείρου και αποκλειστικό της αντικείμενο θα είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό υδρογονανθράκων στην περιοχή και οι αντιδράσεις που σημειώνονται.

Στην συνάντηση αναμένεται να παρουσιαστεί η επίσημη θέση του Υπουργείου ενώ από τους βουλευτές, ειδικά του Νομού Ιωαννίνων  θα μεταφερθεί το κλίμα που έχει διαμορφωθεί το τελευταίο διάστημα και οι αντιδράσεις που διατυπώνονται από κατοίκους και φορείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες θέση του Υπουργείου είναι το ερευνητικό πρόγραμμα να προχωρήσει και να ολοκληρωθεί σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και καθοριστικής σημασίας προς την κατεύθυνση αυτή είναι η ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των κατοίκων.

Η συνάντηση έχει προσδιοριστεί για το μεσημέρι και τα συμπεράσματά της αναμένονται σίγουρα με ενδιαφέρον.
epiruspost.gr
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου