Εκατοντάδες ευχές φώτισαν τον Πρεβεζάνικο Ουρανό – Μαγευτική η Νύχτα των Ευχών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς | Epirus World

Εκατοντάδες ευχές φώτισαν τον Πρεβεζάνικο Ουρανό – Μαγευτική η Νύχτα των Ευχών στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς

Με εκατοντάδες «φωτεινές» ευχές αποχαιρέτησαν οι Πρεβεζάνοι το 2017. Δεκάδες πολίτες, ντόπιοι και επισκέπτες συγκεντρώθηκαν λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της Χαράς στη Πλατεία Δικαστηρίων.



Εκεί όλοι μαζί μικροί και μεγάλοι, έγραψαν τις ευχές τους για το 2018 και τις έστειλαν ψηλά στον ουρανό ανάβοντας εκατοντάδες φαναράκια τα οποία πέταξαν όλα μαζί, δημιουργώντας μία μαγευτική ατμόσφαιρα.



Η Νύχτα των Ευχών, όπως ονομάζεται αυτό το σύγχρονο έθιμο πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το Δήμο Πρέβεζας, σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο του Ιστορικού Κέντρου και κάθε χρόνο κερδίζει όλο και περισσότερο την αγάπη του κόσμου, ο οποίος αποχαιρετά το παλιό χρόνο και υποδέχεται τον νέο βλέποντας τις ευχές του να πετούν ψηλά φωτίζοντας τον γιορτινό ουρανό της πόλης.
Share on Google Plus

About Epirus World

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου